Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

STARK Racing sigter mod podiet i 2018

DTC 
21/12/17 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipStortalentet Max Klinkby-Silver kører for Massive Motorsport og STARK Racing
Max Klinkby-Silver har netop signet med Casper Elgaards Massive Motorsport og STARK Racing, og han skal sammen med den tidligere mester Kasper H. Jensen kæmpe med om medaljer, når MASCOT Danish Thundersport Championship ruller over asfalt og tv-skærme i 2018.
 

Med signingen af den blot 23-årige Max Klinkby-Silver gearer Casper Elgaards Massive Motorsport og STARK Racing op til en ambitiøs sæson i DTC-serien. Duoen ventes at køre med om både de individuelle podiepladser og teammesterskabet i 2018.


Kasper H. Jensen (tv.) og Max Klinkby-Silver kommer til at danne par hos STARK Racing i næste års udgave af MASCOT Danish Thundersport Championship
(Foto: Stark Racing)

”Vi går ind til sæsonen med stærkest mulige besætning og fuldt fokus på titlerne. Kasper er blandt de absolut bedste i feltet, og Max har i sine tre løb alene i år vist sig som en meget talentfuld kører, der også vil kunne køre med om medaljerne i den nye sæson,” udtaler sportsdirektør Casper Elgaard.

”Der er igen lagt op til en fantastisk sæson med stærke ambitioner både på og uden for banen. Holdet har med Casper Elgaard i spidsen den vindermentalitet og professionalisme, det kræver at skabe de bedste resultater. Det er præcis de samme værdier, vi bygger på i STARK,” supplerer hovedsponsorens kommercielle direktør Søren Lund.

Kasper H. Jensen og Max Klinkby-Silver har før været holdkammerater, og det skaber et stærkt udgangspunkt for samarbejdet i den kommende sæson. Det fortæller Kasper H. Jensen, der blev DTC-mester i 2016 og sluttede på tredjepladsen i år efter en tæt afgørelse forrest i feltet:

”Jeg har samarbejdet tæt med Max før og ser frem til igen at være på hold med ham. Jeg er overbevist om, at vi har det, der skal til for at vinde teammesterskabet. Derudover har jeg selvfølgelig en klar ambition om at genvinde den individuelle titel.”

Han suppleres af Max Klinkby-Silver, der ikke kalder en individuel placering i top 3 for helt urealistisk, når sæsonen er kørt færdig:

”De seneste år er der kommet rigtig mange dygtige nye kørere til i DTC. Konkurrencen er derfor hårdere, men løbene bliver også bedre og mere spændende. Jeg glæder mig til at blive en del af STARK Racing, som også er nogle af de bedste til at involvere fans og publikum.”

Casper Elgaard og STARK Racing går nu ind til syvende sæson sammen i Danmarks bedste motorsportsserie. At samarbejdet er en kæmpe succes, vidner de voksende besøgstal til STARK Racings eksklusive håndværkerarrangementer i høj grad om.

Her har STARK alene i år budt over 3.000 håndværkere indenfor i VIP-områderne til at møde kørerne, snakke med Casper Elgaard og høre om livet som racerkører.

”STARK Racing er hvert år bare blevet bedre og bedre, større og større. Det er et unikt setup drevet af enormt engagement og stor professionalisme. Den massive opbakning på tribunerne betyder rigtig meget, ikke mindst for kørerne,” slutter Casper Elgaard.

MASCOT DTC
FDM-DTC Motorsport A/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Kasper H. Jensen
  • Max Klinkby-Silver
  • STARK Racing
  •