Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Nymark Racing lander fynsk gokart talent

Supertourisme 
05/12/17 

Nymark Racing har i den seneste tid fået vokseværk. For nylig skrev teamet under på en et årig aftale med karting talentet Kristian Thorsen, og nu har de netop lukkede en aftale med det nye fynske gokart talent, Lasse Poulsen.
 

Køreren fra Midtfyn har igennem de seneste år gjort sig bemærket i karting klasserne, senest ved at sikre sig et dansk mesterskab 2017 i klassen KZ2. Med sine kun 22 år er Lasse en af de yngste kører i Danish Supertourisme men samtidig, med mere end en håndfuld mesterskaber på hylden, en af de mest vindende. Dog er den nye Supertourisme bil en helt ny opgave for den fynske racerkører.

”Jeg har glædet mig meget til at kunne offentligøre mine planer for 2018. Jeg har valgt at tilslutte mig Nymark Racing og Michael Outzen da jeg er sikker på at vi sammen kan få en god sæson, dog går jeg helt ydmygt til opgaven. Der bliver selvfølgelig en indlæring periode, men jeg er her også for at lære og dygtiggøre mig, så jeg ser frem til en spændende sæson.” forklare den glade fynbo.

”Vi, i Nymark Racing, har arbejdet intensivt på at skabe grundlag for denne kontrakt og vi er utrolig stolte over at få så talentfuld en kører med ombord til 2018. Når jeg kigger på teamet til 2018 kan jeg ikke ønske mig et bedre kører line up for ud for sæsonen. Jeg glæder mig utrolig meget til at se de unge kører i aktion.” forklarer teamchef for Nymark Racing, Michael Outzen.

Teamet er i øjeblikket i gang med forberedelserne til 2018. Blandt andet deltager alle 3 kører i talentudviklingsprogrammet, Løft til nye højder, som starter den 27. januar.

Michael Outzen
Nymark Racing


Læs mere om:
  • Lasse Poulsen
  • Nymark Racing
  •