Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

UDSOLGT - 24H løb i Dubai - 10.-13. jan 2018 - UDSOLGT

Job & handel 
28/11/17 

 
 
 

Tilbydes 24H løb i Dubai 10.-13. jan 2018

Skal du med til Dubai den 10-13Januar og køre med i 24h Series 🚘👍

Vi stiller op med en Peugeot RCZ 1,6 Turbo optimeret til endurance og topserviceret. Bilen har to verdensmesterskaber på samvittigheden, så vi kører ikke bare for at være med - vi vil vinde!

Vi har bilen og teamet - vi mangler bare dig.

Du få det for 10.000€
Teamet vil sørge for alt under løbet inkl. catering og hygge, forsikring på bil dæk, og en masse køre tid. Og hvad der ellers høre til.

UDSOLGT

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.