Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Sponsorudskiftninger i Formel 1

Formel 1 
29/11/17 

Sæsonen 2017 er dårlig nok slut, dækrøgen hænger stadig i Abu Dhabi… nå ja der er jo også efterfølgende ”dæktest”. Men allerede nu er der store sponsormæssige ”skift” på vej ..!
En af ”Scuderia Ferrari”s store sponsorer: Banco Santander, ønsker tilsyneladende ikke at forlænge deres sponsorkontrakt for næste sæson. En kontrakt som ifølge ”pålidelige kilder” skulle have en årlig værdi på 40.000.000 Euro !!
 

Santander har været partner/sponsor for Ferrari siden 2010, da Fernando Alonso blev tilknyttet teamet. Selvom Fernando Alonso ikke vandt Formel 1 Verdensmesterskabet med Ferrari, og siden skiftede tilbage til McLaren (som Santander sponsorerede sideløbende med Ferrari i et par år !!) forlængede Santander deres kontrakt med Ferrari, fire år frem - til og med 2017.

Ferrari var selvfølgelig klar på en forlængelse med deres ”partnership” med den store spanske bank (det er jo mange gode Euro!), men Santander har tilsyneladende afslået Ferrari's tilbud vedrørende forlængelse. Det oplyser det spanske medie ”El Confidencial”. Dog holder Santander ”døren åben” som partner hos Ferrari i en ”mindre rolle”.


(Foto: Ferrari)

Hos McLaren er der tilsyneladende også nye sponsorer på vej. McLaren har i mange sæsoner været sponsoreret af Mobil/Exxon/ESSO… det er nu tilsyneladende slut! Ifølge McLaren boss Zak Brown er der to nye ”store” sponsorer på plads til 2018.

McLaren annoncerede i sidste uge, at deres junior-kører Lando Norris skal være team-kammerat med den brasilianske Petrobras-sponsorerede Sergio Sette Camaro i Carlins Formel 2 team.

Alt det skulle ifølge brasiliansk TV betyde, at Sette Camara, Petronas og McLaren har lavet en ”deal” for 2018 . More to come… stay tuned !

Them