Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Sportscar racing

Audi indkalder fynsk racertalent til test i Spanien

Sportscar racing 
28/11/17 

En fornem invitation er dumpet i mailboksen hos Nicolaj Møller Madsen. I dagene den 28.-30. november skal han deltage i vintertest med Dunlop og Phoenix Racing i deres Audi R8 GT3.
Det officielle Audi-team har allerede en aftale med danskeren om deltagelse i det europæiske GT4-mesterskab, men nu henter teamet ham også til deres vintertest i GT3-raceren, som forberedelse til 24-timersløbet på Nürburgring i 2018.
 

Dunlop test på Motorland Aragón
Testen køres 200 kilometer vest for Barcelona på Motorland Aragón. Her er danskeren udvalgt til at teste bilen sammen med fabrikskøreren Frank Stippler. Testens primære agenda består i at få testet Dunlop-dækket i både regn- og tørvejr, og ikke mindst at få opjusteret svagheder, så teamet står stærkt til sæsonstart.

- Dette er virkelig et skulderklap. Fire testdage er normalt en omkostning på 500.000 kroner, og jeg er så heldig at Phoenix Racing har inviteret mig. Det er den bedste julegave, jeg kunne ønske mig. De viser endnu engang at de vil mig, fortæller Nicolaj Møller Madsen, der også arbejder benhårdt på at finde økonomi til deltagelse i 24-timersløbet på Nürgburgring i netop GT3-bilen.

Nicolaj fik i sidste uge en GT4-kontrakt i hus med Audi-teamet Phoenix Racing. Den indebærer at danskeren skal køre med om europamesterskabet i teamets nye Audi R8 GT4-bil.

Nicolaj Møller Madsen Racing


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  •