Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Suzuki swift

Job & handel 
27/11/17 

 
 
 

Suzuki swift

Suveræn bil til 1600challenge eller dec
Bilen er bygget op på en karosse fra Suzuki motorsport buret er ud i alle tårne undervogn er en intrax som er nyrenoveret alle bøsninger er skiftet ud til uniballs. Fartrupmotorstyring /bananmannifold bilen har alle de rigtige dele og der er aldrig monteret brugte gade dele på bilen.
Der medfølger en masse bremseklodser/skiver. org nye for og bagskærme og andet godt
Sælges uden sæde /sele/ transponder og laptimer

Pris 64.900 kr

Der kan tilkøbes tør og regn hjul og en masse team dinamic fælge
Evt bytte.......

Ring 26362595


 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.