Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4 DK

Mikkel Grundtvig vil selv

Formel 4 DK 
26/11/17 

Formula 4 DKMikkel er bare 15 år og har startet sit eget firma, som skal bringe ham ind i motorsportens fine selskab.
Første skridt tager han næste år, hvor han er tilmeldt Formel 4 Renault.dk med sit eget team, APEX Racing, og med sin egen racerbil
 

"Den er indkøbt, og jeg er nu ved at bygge teamet op, så vi er helt klar og skarpe, når sæsonen starter næste år," fortæller han.

Mikkel Grundtvig kan sagten få den hjælp af sin far Preben Grundtvig, der selv har kørt Special Saloon Car, men Mikkel Grundtvig vil helst selv.

”Jeg vil gerne klare mig selv uden mine forældres økonomi, for på den måde kommer man længst,” mener den unge racerkører

Inden sæsonstart har Mikkel planlagt at skulle afholde tre sponsorevents, hvor det første bliver afholdt den 6. december hos MyGarage i Vejle, og han har selv bragt invitationerne, 20 styk, personligt ud til de gæster, han gerne vil se.

Til eventen vil han fortælle om visionerne for fremtiden, den kommende sæson og fremvise sin nye Formel 4-racer.
Og her er der er spændende ting i vente, for bilens look er nemlig designet af ingen ringere end englænderen Sean Bull, som har designet utallige racerbiler, bl.a. Red Bulls og Aston Martins formel 1-racere.

Større kan det vist ikke blive.
Det var en ansat i Preben Grundtvigs event firma, Alexander Christiansen, der kontaktede Sean Bull for at høre om han kunne være interesseret i at dekorere Mikkels Formel 4 - og det var han.

Sean Bull var ovenud begejstret for Mikkels ambitioner og mission med sit eget team, så der var tommel op med det samme.
Der stod ikke skrevet i dåbsattesten, at Mikkel Grundtvig som sin far skulle være racerkører, når han blev stor. Han ville være fodboldspiller og legen med den lille runde stod på i otte år, inden han begyndte at køre gokart.

“Min interesse for motorsport kom, da min far begyndte at køre race, og jeg kan tydeligt huske første gang jeg så hansracerbil. Det var som om der tændt en glød inde i mig - siden da har jeg været fuldstændig bidt af sporten,” fortæller Mikkel Grundtvig

Det afgørende ryk i motorsportskarrieren tog han i år. Han tog springet fra karting til Aquila Synergy Cup, hvor han vandt Young Driver-klassen for kørere under 18 år og blev nummer tre totalt i mesterskabet.

Som optakt til 2018-sæsonen har Mikkel haft to testdage på Padborg Park, men det er kun en begyndelse - flere tests på større baner er i vente.

Formel 4 Renault.dk

 Er din virksomhed klar til robotter?