Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Dobbelt DTC-satsning i 2018

DTC 
24/11/17 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipEfternavnene er de samme, og nu kommer de også til at køre under samme team.
Mikkel C. Johansen vil nemlig i 2018 være at finde i Madbull Racing, og således bliver han team-kammerat til Kim Lund Johansen.
 


(Foto: Birger Waage Johansen)

Det blev offentliggjort ved et større netværksmøde med Mikkel C. Johansens sponsorer og samarbejdspartnere torsdag aften i Slagelse.

”Mikkel har igennem flere sæsoner vist, at han hører til i toppen af feltet. Det er en super skarp kører vi får ind, det er der ingen tvivl om. Vi glæder os begge til at komme i gang. kemien er rigtig god og vi har en fantastisk opbakning, så motivationen kunne ikke være bedre” siger Kim Lund Johansen, som efter en uheldsramt sæson 2017 har haft held til at stable et nyt DTC-projekt på benene.

”Som det ser ud, har vi jo grobund for at både kunne kæmpe med i det generelle mesterskab med Mikkel C, og i old-boys mesterskabet for mit eget vedkommende.”

Om målsætningen nås kan kun tiden vise – en ting er sikkert, der er lagt op til endnu en spændende sæson i Danish Thundersport Championship!

Madbull Racing består i 2018 udover Mikkel C. Johansen og Kim Lund Johansen i DTC af Tino Vang Jørgensen, som siden 2016 har været en del af teamet, som kører i Yokohama SuperCup.

Madbull Racing


Læs mere om:
  • Kim Lund Johansen
  • Mikkel C. Johansen
  • Madbull Racing
  •