Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Michael Christensen jagter revanche til sæsonfinalen i Bahrain

FIA WEC 
16/11/17 

World Endurance ChampionshipPå lørdag i kommende weekend, lægger Bahrain International Circuit asfalt til sæsonfinalen i dette års FIA World Endurance Championship, og i GTE Pro klassen jagter Michael Christensen og hans franske teamkollega Kévin Estre en sejr. I forrige runde i Shanghai var Porsche-duoen i føring, men lige før halvvejsmærkets i 6-timers løbet oplevede makkerparret en teknisk defekt og måtte udgå. Nu vil de have revanche.
 

”Helt naturligt var det med blandede følelser, at vi forlod Kina og sidste løb. Det var møgærgerligt at udgå fra føring i løbet, men på den anden side var det positivt og opløftende at se, hvor godt vores Porsche performede ude på banen,” lød det fra Michael Christensen inden afrejsen til Bahrain.


Michael Christensen og Kévin Estre jagter i weekenden revanche og en VM-titel til Porsche i sæsonfinalen på Formel 1-banen i Bahrain
(Foto: Porsche PR)

Og danskeren håber, at farten og teamets flotte performance kan videreføres til sæsonfinalen på den 5,407 kilometer lange Formel 1-bane godt 30 minutters kørsel sydvest fra hovedstanden Manama i Bahrain. Årets sidste 6-timers langdistancerace starter denne gang i eftermiddagsvarmen og slutter i de mørke og kølige aftentimer.

”Vi er nået til afslutningen på en lang sæson, og hele temaet er ekstra motiveret for at slutte året rigtig godt af. Vi begyndte året med en helt nyudviklet racerbil, og vi har lært meget i hvert eneste af årets løbsafdelinger, og er nu oppe på et højt niveau. Hele udviklingen har været en meget interessant proces,” lyder det videre.

Michael Christesen og Kévin Estre har over sæsonens første otte afdelinger scoret én andenplads og to tredjepladser, men den første sejr i WEC-sammenhæng med den nye racerbil har Porsche endnu til gode.


Michael Christensen
(Foto: Porsche PR)

”Det ville have kolossal betydning for os, og være den perfekte afslutning på et i forvejen godt år, hvis vi blev bilen, som vandt den første sejr til Porsche GT Team og den nye 911 RSR, men der er meget andet på spil i Bahrain. Vores kollegaer i søsterbilen #91 (Frédéric Makowiecki og Richard Lietz, red.) kan med et godt resultat vinde verdensmesterskabet for kørere, ligesom Porsche GT Team kan vinde titlen for teams. Derfor kører vi i finalen som et stort team med fokus på de mulige VM-titler til Porsche. Vi er i hvert fald klar til at yde vores bidrag til et succesfuldt resultat,” slutter Michael Christensen.

Sæsonfinalen køres lørdag den 18.november med start kl. 14.00 dansk tid, og kan følges live på TV2 Sport.

facebook.com/mcracedriver

Thomas Wulff


Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Yas Marina Circuit
  • 18/11/17 - Yas Marina Circuit - FIA WEC - FIA VM
  •