Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SOLGT - Peugeot 106 GTi - SOLGT

Job & handel 
13/11/17 

 
 
 

Peugeot 106 GTi

Potentiel vinder bil i alle standard klasser i klubrally, bilen vandt for nylig DASU Finalen i klasse 1, og har vist at den kan køre med blandt de hurtigste.

Bilen står ikke flot hverken udvendigt eller indvendigt, den er ikke behagelig at køre i, men den er vildt hurtig og styre godt. Dette skyldes at den er udsyret med.
- Gevindundervogn
- Powerflexbøsninger
- Bananmanifold
- Anden udstødning
- Andet luftfilter
Derudover er kabinen rippet for alt unødvendigt vægt.
Alt dette gør at bilen klare de 0-100 på lidt over 6 sekunder.
Bilen skal synes.

Men alt i alt en rigtig god klubrallybil, der kan kæmpe med om sejrene hver eneste gang.

SOLGT

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.