Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Lynhurtig - Danske mestre i klubrally

Rally 
12/11/17 

Sikke et år for Thorben Nielsen og Erik Christensen (Lynhurtig Motorsport) i klubrally regi, Jysk Fynske Mestre og Speed Nord mestre, men toppen af kransekagen, det blev nu weekendens resultat, uofficielle danske mestre i klubrally til, Yokohama finalen, til Herregårdsløbet, made by MNJ.
 

Vejret med november taget i betragtning helt perfekt, og prøverne var regulære rigtige klubrallyprøver, 6 forskellige i alt, som hver skulle køres to gange.

Thorben fortæller: ’jeg ved ikke rigtig hvad jeg havde forventet mig af løbet, men MNJ og Bjarne Sørensen og hans folk havde virkelig lagt sig i selen, for det var gode prøver, hvor køreteknik og parathed var de afgørende parametre. På en ’ægte’ klubrally prøve, så betyder det meget, at have ’læst’ ideallinjen på prøven rigtig, altså ikke fuld gas, bremse og så i mål. Nej her skulle der tænkes nørder iagtigt, finde de rigtige linjer, og holde gang i bilens flow hele tiden. Den sidste prøve var en perle i mine øjne, og her satte vi hurtigste tid generelt, det gjorde vi faktisk på to af løbets prøver, et fedt løb, og jeg er PAVE STOLT over vores resultat’.

Nervepirrende var det at vente på slutresultat, for Thorben og Erik førte klassen med 14 sekunder til pausen i deres Peugeot 106 GTI, og ved mål havde Allan Hansen/Peter Egholm i Mazda Rx-8 indhentet 6 af dem, så sejren i klassen blev med en margen på 8 sekunder, og så sluttede Lynhurtig Motorsport på den samlede 3. plads generelt, ud af 51 biler.

Det var ikke så ringe en sæson, men klart, at stå som de bedste i klassen til finale løbet, velvidende at man har gjort sit bedste, det er en følelse som er svært at fortælle med ord.

Lynhurtig Motorsport

Allan POST

 
 

Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: