Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Ferrari Challenge

Formula Racing ryddede bordet: Sikrede sig fem mesterskaber til Finali Mondiali

Ferrari Challenge 
31/10/17 

To verdensmesterskaber, to europamesterskaber og et teammesterskab:
Danske Formula Racing var simpelthen overlegne til sæsonfinalen i Ferrari Challenge på Mugello.
 

Hele fem mesterskaber blev det til for Formula Racing, som i weekenden demonstrerede en sand pokalhøst til Ferrari Challenge-finalen på Mugello. Debutanten Nicklas Jensen brillerede med generelle pole positions og sejre i Challenge Europe-seriens to sidste løb, mens Johnny Laursen og Jens Liebhauser sikrede sig både europamesterskabet og verdensmesterskabet i hver sin klasse. De flotte resultater var med til at sikre Formula Racing det samlede teammesterskab.


(Foto: Formula Racing)

– Det har været den vildeste weekend og den mest fantastiske afslutning på sæsonen! 2017 blev året, hvor vi skiftede fra European Le Mans Series til Ferrari Challenge, og vi har arbejdet hårdt for at skabe interesse omkring vores nye program. Takket være et fantastisk crew og et hold dygtige kørere lykkedes det ikke bare at levere en masse flotte resultater, men også at vinde fem store mesterskaber. Det er så vildt, og vi er naturligvis ekstremt stolte. Et stort tillykke til alle vores kørere og vores nye mestre, men især en kæmpe ros til alle og én i pitgaragen, som virkelig har fortjent teammesterskabet, lyder det fra teamchef hos Formula Racing, Allan Jørgensen.


(Foto: Formula Racing)

Weekendens Finali Mondiali på Mugello var den syvende og sidste afdeling af Ferrari Challenge Europe. Mere end 40.000 tilskuere gæstede det spektakulære event, som også kårede vinderne af Ferrari Challenge North Amerika og Asia Pacific. Slutteligt samledes alle tre serier i to store verdensfinaler, som også blev domineret af Formula Racing. Jens Liebhauser tog nemlig sejren i Trofeo Am-klassen, mens Johnny Laursen kunne lade sig hylde som vinder af Copa Shell.


(Foto: Formula Racing)

Formula Racing: 10 kørere fra hele verden
Formula Racing stillede med hele 10 kørere til Finali Mondiali, og for japanske Tadakazu Kojima blev det til en flot løbssejr i Ferrari Challenge Asia Pacific, mens canadiske Eric Cheung kørte sig fra en fjerdeplads til en tredjeplads i europamesterskabet. De øvrige kørere var blandt andre Tina Koch, som sikrede sig en tredjeplads i Ladies Cup-mesterskabet, libanesiske Tani Hanna, græske Kriton Lendoudis og David Lim fra Malaysia.


(Foto: Formula Racing)

– Det har været spændende at samle kørere fra så mange forskellige nationer. Det har været profiler, som har kæmpet på hvert sit niveau, men som alle har indgået i ét samlet team. Nu kan vi sætte punktum for en udfordrende, men succesfuld sæson, og vi glæder os til at tage hul på en ny i 2018, slutter Allan Jørgensen.


(Foto: Formula Racing)


(Foto: Formula Racing)


(Foto: Formula Racing)


(Foto: Formula Racing)


(Foto: Formula Racing)


(Foto: Formula Racing)


(Foto: Formula Racing)

Formula Racing


Læs mere om:
  • Formula Racing
  •      ASETEK SIMSPORTS