Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Perfekt opvarmning til DM Rally Finalen

DM Rally 
30/10/17 

Lasse Murmann Sørensen/Hammel, har i 2017 sæsonen haft 26 starter i rallyes rundt omkring i Danmark og Tyskland, og som 19 årig fremadstormende rallykører så er det den eneste opskrift (mange løb)på at udvikle sig, og blive en bedre chauffør bag ruskindsrattet, i hans lynhurtige Opel Adam R2, en fabriks bygget rallybil.
 


(Foto: Allan Post)

DJURS RALLY
- en helt ny opfindelse i dansk rallysport, en ny indgangs vinkel til rigtige rally fra klubrally, her havde Lasse Murmann Sørensen fået START NUMMER 1, sammen med stand-in codriver Mette Felthaus/Horsens, som besidder en enorm gang rutine i jobbet i højre sædet, og deres samarbejde og kemi faldt hurtigt i hak.


(Foto: Allan Post)

Djurs Rally, med seks korte MEN rigtige rallyprøver i mini udgave, men perfekte og gode til at få endnu mere køretræning bag rattet for Lasse, og godt med god rutine i højre sædet, for uden en ordentlig codriver, så kan Lasse ikke hæve sit niveau, uden samarbejdet i en rallybil, så udebliver de gode resultater.

DER SKULLE SÅ
køres tre prøve, med høj kvalitet i prøvernes udformning, herefter blev de tre prøver ’vendt’ om, og så kørt igen, altså masser af ’friske’ nye kilometer, uden kedelige lige lange stræk, her var der kød, saft og udfordring til begge kønnene i racersæderne i rallybilens kabine.


(Foto: Allan Post)

RESULTATET
blev, en klassesejr samt den generelle sjetteplads, OG masser af køretræning og nye input fra Mette Felthaus, så den perfekte optakt til DM Finalen kommende weekend, hvor Lasse’s normale codriver, Mette Jensen/Hammel igen indtager det varme høresæde i Adam’en.


(Foto: Allan Post)

Allan POST


Læs mere om:
  • Lasse M. Sørensen
  • Mette Felthaus
  • Ans
  • 05/11/17 - Ans - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: