Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Mini Rally

Rally Team Mejer på medaljejagt i DM i Dansk Superrally

Mini Rally 
30/10/17 

Den 7. oktober kom Rally Team Mejers ene Volvo 242 Turbo, med Heino Mejer og Bo Mølgaard hjem med de fornemste medaljer.
De vandt både DM i mini rally, og Mini Rally Syd turneringen i den historiske klasse for biler over 1600 ccm.
 


Heino Mejer og Bo Mølgaard i det våde element, da de vandt DM i mini rally i den historiske klasse.
(Foto: Rallypics.dk - Viggo Johansen)

Teamets anden bil, også en fin Volvo 242 Turbo, med Kurt Mejer og Vagn Åge Hansen kørte sig igennem sæsonen til en flot 3. plads i det samlede regnskab i de to mesterskaber.

Skal der flere DM medaljer med hjem til Horsens?
Når det internationale Rally Denmark køres omkring Kjellerup i weekenden d. 4. og 5. november, med Kjellerup og Omegns Motorklub som arrangør, afgøres det, om der i 2017 skal flere DM medaljer med hjem til Rally Team Mejer i Horsens.

Rally Denmark er 5. og sidste afdeling af det danske mesterskab i superrally og er desuden 7. og sidste afdeling af historisk rally.

Inden finalen, ligger Heino Mejer og Bo Mølgaard på medaljeplaceringer til begge mesterskaber, da de aktuelt er på 3. pladsen i Dansk Superrally, og fører det historiske mesterskab. De placeringer skal selvfølgelig forsvares. Kurt Mejer og Vagn Åge Hansen ligger i det historiske mesterskab på en 5. plads. Med en god placering i Rally Denmark, har de stadig en mulighed for at komme i top 3, når der skal deles medaljer ud efter løbet.


(Foto: Rallypics.dk - Viggo Johansen)

Heino Mejer er opsat på både at angribe og forsvare.
Med fornuft under hjelmen, og både taktiske og tekniske forberedelser, er Heino Mejer og Bo Mølgaard klar til dels at forsvare 1. pladsen i det historiske mesterskab, dels at forbedre deres position i Dansk Superrally.

Heino Mejer siger:
”Vores udgangsposition før Rally Denmark er for så vidt rigtigt god.
Vi skal selvfølgelig køre med fornuft, men også virkelig give den gamle Volvo 242 Turbo gas. Der er to mesterskaber at køre om.


Det våde Rally Midtjylland førte til en flot 3. plads i DM i mini rally til Kurt Mejer og Vagn Åge Hansen
(Foto: Rallypics.dk - Viggo Johansen)

Vi skal fastholde vores 1. plads i det historiske mesterskab, og satser hårdt på at veksle vores aktuelle 3. plads til en 2. plads i Dansk Superrally.
1. pladsen er selvfølgelig ønskværdig, men den sidder Ib Kragh og Freddy Pedersen jo næsten fast på inden løbet. De skal nok blot gennemføre, for at have de største pokaler og medaljerne i hånden, når Rally Denmark er slut”.

Mød Rally Team Mejer både på servicecentret og på hastighesprøverne.
Det internationale Rally Denmark har base i Kjellerup imellem Viborg og Silkeborg.
Rally Denmark er, udover de nævnte danske mesterskaber, tællende til flere internationale mesterskaber.


Kurt Mejer og Vagn Åge Hansen kørte her en flot 3 plads hjem i DM i mini rally 2018.
(Foto: Rallypics.dk - Viggo Johansen)

Serviceområdet og rally hovedkvarter er placeret ved Arena Midt i Kjellerup, hvor der vil være aktivitet fra tidlig lørdag morgen, til søndag eftermiddag. Rally Team Mejer håber at se mange af de trofaste fans på servicepladsen, men ikke mindst ude på hastighedsprøverne, hvor de aktuelle placeringer i mesterskaberne vil blive forsvaret med sikker og effektiv kørsel.

Rally Team Mejer

Rallypics.dk
Viggo Johansen


Læs mere om:
  • Heino Mejer
  • Kurt Mejer
  •  
     

    Mini Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: