Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

F4 NEZ

Christian Lundgaard fejrede mesterskab med endnu en sejr

F4 NEZ 
23/10/17 

Christian Lundgaard havde allerede vundet SMP Formula 4 NEZ mesterskabet inden sidste afdeling blev afviklet på Assen i Holland i weekenden. Men det afholdt ikke det danske talent, der er tilknyttet Renault Formel 1 teamets juniorprogram Sport Academy, at slutte sæsonen af med endnu en sejr.
 

I weekendens første løb startede feltet på tørvejrsdæk på en våd bane. Christian Lundgaard tog føringen fra start, men han spandt af på den våde bane og kom ikke tilbage i løbet. Ved andet løb kørte Christian en flot andenplads hjem inden han dominerede sidste løb fra start til mål og kørte endnu en sejr hjem.

Dermed kunne Christian, der blandt andet har støtte fra DASU og Team Danmark, se tilbage på en fantastisk første sæson i racerbiler. Det nordeuropæiske mesterskab SMP Formula 4 NEZ er det eneste Formel 4 mesterskab, der ikke kun afvikles som et nationalt mesterskab, men bliver afviklet over landegrænser. Trods den manglende erfaring i racerbiler, var Christian, der fyldte 16 år i år, en dominerende faktor i den stærke serie fra start. Med 10 sejre i sæsonens ialt 21 løb er sæsonen mere end godkendt og det er nu op til Renault Sport Academy og Christians manager Alessandro Alunni Bravi, der også er manger for McLaren køreren Stoffel Vandoorne, at finde ud af, hvad der bliver næste skridt i karrieren på vej mod målet Formel 1.

"Sådan. Det var lige sådan, jeg ønskede at slutte sæsonen" fortalte en glad Christian Lundgaard. "Det er dejligt, at slutte af med en sejr og dermed den bedste tak til mit team MP Motorsport og alle mekanikerne og alle dem, der har støttet os gennem sæsonen. Der skal også lyde en kæmpe tak til DASU, Dansk Metal, Team Danmark og mine sponsorer. Og selvfølgelig en tak til min manager Alessandro og Renault Sport Academy. Uden alle dem havde det her ikke været muligt. Nu skal mesterskabet fejres med team, støtter, venner og familie der er kommet herned og så må vi se, hvad de fremtidige planer bliver".

Sideløbende med SMP Formula 4 NEZ mestereskabet har Christian Lundgaard været indsat løb for løb i det spanske Formel 4 mesterskab, hvor han med 5 sejre fører mesterskabet inden de to sidste afdelinger. Men der er endnu ikke truffet en endelig beslutning omkring Christians deltagelse i de to sidste afdelinger.

Lundgaard Racing

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Assen
  • 22/10/17 - Assen - F4 NEZ
  •      ASETEK SIMSPORTS