Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

F4 NEZ

Christian Lundgaard afslutter fantastisk sæson i Holland

F4 NEZ 
20/10/17 

Christian Lundgaard afslutter i weekenden en fantastisk Formel 4 sæson, når sidste afdeling af det nordeuropæiske Formel 4 mesterskab, SMP Formula 4 NEZ, bliver afviklet på Assen i Holland.
 

16-årige Christian Lundgaard, der er tilknyttet Renault Formel 1 teamets Junior Academy, har kørt en fantastisk sæson og er allerede kåret som mester i serien, da han efter næstsidste afdeling har en pointføring, der er så stor, at han ikke længere kan indhentes. Christian har sammen med sit hollandske team MP Motorsport allerede kørt ni sejre hjem i SMP Formula 4 NEZ og ligger man dem sammen med de fem sejre Christian har i det spanske Formel 4 mesterskab, så er det en fantastisk sæson, der afsluttes på Assen og det skal naturligvis fejres.

"Det bliver selvfølgelig en speciel weekend, når jeg allerede har sikret mig mesterskabet" fortæller Christian Lundgaard. "Der kommer masser af gæster, det er jo næsten MP Motorsports hjemmebane, og der kommer familie, så mesterskabet skal selvfølgelig fejres, men det betyder ikke at vi har tænkt os ikke at køre med om sejrene i weekendens tre løb. Vi har arbejdet hårdt hele sæsonen og det bliver vi ved med. Hele teamet, Renault og min manager Alessandro (Alunni Bravi - red.) skal have en kæmpe tak for hjælpen. Uden dem havde jeg ikke kunne gøre dette. Nu skal vi bare lige slutte med tre heatsejre igen...".

Selvom den spanske Formel 4 sæson ikke er slut, så er der ikke planer for Christian, der ellers fører mesterskabet, om at køre de to sidste afdelinger. "I den spanske Formel 4 serie har jeg hele sæsonen været indsat fra løb til løb, med meget kort varsel. Det er min manager og Renault Sport Academy, der bestemmer det, men lige nu har jeg ikke hørt om jeg skal køre de sidste afdelinger".

På Assen afvikles første løb lørdag kl. 14.45. Andet løb køres søndag kl. 12.15 og tredje løb kl. 16.15.

Lundgaard Racing


Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Assen
  • 22/10/17 - Assen - F4 NEZ
  •