Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Supertourisme

Nymark Racing bliver et to bils team

Supertourisme 
17/10/17 

Efter at have haft Christen Loft som gæst i Nymark teltet, som sikrede sig en flot andenplads i AM mesterskabet, udvider teamet nu og vil i 2018 sæsonen råde over to biler under Nymark Racing navnet. Et ungt talent har allerede skrevet kontrakt med teamet, så rammerne er på plads
 

Det bliver det unge super karting talent Kristian Thorsen, der skal køre den anden bil hos Nymark Racing. Kristian Thorsen har flere danske og internationale sejre fra sin tid i karting. Kristian er dog ikke helt ukendt med DST serien.


(Foto: Nymark Racing)

Kristian Thorsen kørte faktisk 96 point hjem i de første fire løb i den netop afsluttede sæson, så han er ikke ukendt med en Supertourisme bil.

Det var Kristian Thorsens sunde og naturlige tilgang der i første omgang vakte teamets opmærksomhed. Kristian viste derefter hans evner bag rattet og derefter var grundlaget til forhandlingen lagt.


(Foto: Nymark Racing)

”Vi har hele tiden haft ambitionen om et to bils team i 2018. Vi er derfor glade for at have landet Kristian Thorsen i Nymark Racing. Han er en sympatisk og talentfuld kører, som passer ind i vores vision og målsætning for Nymark Racing” fortæller Michael Outzen.

Kristian Thorsen selv er forberedt og glæder sig meget til at komme på racerbanerne igen, efter den smagsprøve han fik i klassen i 2017.


(Foto: Nymark Racing)

Ikke nok med at Nymark Racing udvider til et to bils team, så arbejdes der på en yderligere tredje bil.

”Intet er sikkert endnu men vi har en spændende karakter i spil til en potentiel tredje bil, men det er for tidligt til at vi kan fortælle mere om den sag” slutter Michael Outzen.

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Kristian Thorsen
  • Michael Outzen
  • Nymark Racing
  •      ASETEK SIMSPORTS