Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SOLGT - Suzuki Swift Sport 1600 Challenge - SOLGT

Job & handel 
06/12/17 

 
 
 

SÆLGES - Suzuki Swift Sport 1600 Challenge

Suzuki Swift 1,6 Sport med Ölins undervogn og Fartstrup motor styrings box.

En af Danmarks hurtigste og bedst byggede 1600 Challenge Suzuki Swift Sports modeller, bilen er bygget efter alle kunstens regler tilbage i 2007, og har fra den gang og frem til i dag kørt 38 podie placeringer hjem, og en 2. Plads generelt i 1600 Challenge mesterskabet. Bilen sælges da jeg stopper i 1600 Challenge klassen.

Bilen er en potentil vinderbil til 1600 Challenge og DEC i N1 klassen, med den rette kører og det rette team.

Bilen sælges med sæde, seler, brandslukker, transponder og blykasse. Der er 6 letvægts fælg med dæk til tørvejr, og 4 fælge med regn dæk. Der er også et par andre dæk og fælg som følger med, samt lidt andre dele. Alle dæk som følger med til bilen er dog brugte.

Bilen har nogle små buler og ridser, rundt omkring, dog ikke nogen store skader, så det er noget bilen godt kan køre med. Den kunne have godt af et vinter service, hvor den blandt andet får skiftet olie, og bliver justeret ind på rullefelt. Ellers er bilen klar til at kæmpe med om mesterskaber og pokaler i 2018 med den rette kører.

Autotraileren der er brugt til bilen, kan også tilkøbes for en merpris.

Pris for bil: 35.000 kr.

Pris for autotraileren: 12.000 kr.

IKKE NOGET I BYTTE, KUN KONTANTER!

SOLGT

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.