Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Pirelli World Challenge

Johan Schwartz tager endnu en tørn i Pirelli World Challenge

World Challenge 
10/10/17 

Det var ellers ikke meningen at Johan Schwartz skulle ud på banerne i år, som han havde dedikeret til at træne andre TC kørere; Robert Nimkoff, AutoTechnic og Jason Coupal, Berg Racing, men da Robert Nimkoff ikke kunne deltage i sæson finalen, blev Johan spurgt om han ville overtage sædet i en fabriksbygget BMW M235i.
 

Johan Schwartz returnerer dermed til Pirelli World Challenge, hvor han i 2015 vandt TCB mesterskabet, og satte flere rekorder for Chevrolet.
Han skal deltage i sæsonfinalens løb den 13. - 15. oktober på Laguna Seca, med en fabriksbygget BMW M235i, i TC klassen, for teamet AutoTechnic.
"Teamet har gjort deres bedste hele sæsonen", siger Johan. "Jeg ser frem til at hjælpe dem med at afslutte sæsonen på den bedst muligt måde".

Johan Schwartz har gjort god brug af BMW'er på det sidste. Han er fabriks instruktør på BMW Performance Center i Greer S.C., og satte verdensrekord i en BMW M5 med verdens længste drift, og han deltog i Royal Pro-Am klassen ved Copenhagen Historic Grand Prix med en BMW 2002.

Han kom bag rattet i Nimkoffs BMW ved testdagen på COTA for et par uger siden, i samme bil som han skal køre på Laguna Seca. "Bilen var nem at køre, og jeg glæder mig til at komme i race mode", sagde Johan bagefter. "Eftersom Robert Nimkoff ikke kan deltage i sæsonfinalen, spurgte han om jeg ville overtage hans sæde, og jeg er beæret over at få lov til at køre hans bil ved løbet".

Tider for kørsler i TC klassen (tider: Pacific time Zone):
Kvalifikation 2:55 - 3:10 PM Friday (5:55 - 6:10 PM Eastern)
Race 1 9:50 - 10:30 AM Saturday (12:50 - 1:30 PM Eastern)
Race 2 4:00 - 4:40 PM Saturday (7:00 - 7:40 PM Eastern)

Følg med i løbet på world-challenge.com


Læs mere om:
  • Johan Schwartz
  •