Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Katastrofe-finale satte punktum for en svær sæson.

DTC 
10/10/17 

DTC - Danish Thundersport Championship”Det var sgu ikke sådan vi skulle have sluttet af” indleder Kim Lund Johansen snakken, med henvisning til hans ulykke til Yokohama DTC-finalen forrige søndag.
 

”Jeg har været heldig - uden tvivl, men når man har spillet den plade non-stop i en uges tid, så begynder man også at ærgre sig over at bilen nu er smadret i atomer, netop som vi faktisk havde fået den til at spille. Det gik bare godt – Jeg havde kørt mig op fra 24 til 13, og jeg følte stadig der var mere i både bilen og mig. Jeg lå og kæmpede med en anden, og da jeg så går på bremsen, så går den i bund.”


(Foto: Kimersfoto.dk)

Kim Lund Johansen lå som 14ér og var kørt ud på tolvte omgang, da uheldet indtraf.
Efterfølgende undersøgelser af bilen viste at der var knækket en bremseslange i bag.

”Det er ikke til at sige, om den var bremset foran, hvis jeg havde pumpet bremsen. Så var jeg sikkert røget sidelæns med en pokkers kraft alligevel – men faktum er at den gik i bund, og når speedometeret viser 205 km/t så skal du tage nogle raske beslutninger, for at minimere skaden. Det første jeg gjorde var, at forsøge at motorbremse bare lidt, ved at geare ned i tredje gear, dernæst tænkte jeg ”Jeg skal ikke frontalt ind” og fik så drejet, inden jeg blev sendt til tælling med 36 G. Vi ved at der ved sammenstødet blev skadet hele 80 dæk fra muren og betonvæggen bagved revnede et par steder. Det siger lidt om de kræfter der er i spil, men også hvor god sikkerheden trods alt er i motorsport i dag.”

At nogen har holdt en hånd over VVS-manden fra Voel, er der ikke den mindste tvivl om. Gearkassen var gået ind gennem sædet, og havde lavet et ganske lille hul i låret.


(Foto: Kimersfoto.dk)

”Jeg har et brud i ryggen, et brækket ribben, en kraftig hjernerystelse, og en ekstra røvballe – eller et kæmpe trælår, om man vil - og hele min højre side føles som om en elefant har danset på mig.

Jeg tør slet ikke tænke på hvis jeg havde mistet styringen og taget den frontalt. Jeg har lovet lægerne at jeg i hvert fald ikke spiller lotto det næste stykke tid. Hvis man skal snakke held i det her uheld, så jeg har vist opbrugt min kvote. Nu må vi se hvad økonomien i teamet kan række til i forhold til næste sæson. Der er ingen tvivl om, at vi gerne vil tilbage i DTC og vise at vi kan det her, men det kræver en økonomisk indsprøjtning, må vi erkende. Når det er sagt vil vi gerne takke alle de som har bakket op om indsamling og skrevet og ringet med hilsner om god bedring, og afleveret blomster osv. Det varmer virkeligt når man skal slikke sårene ovenpå sådan en grim omgang” Slutter Kim Lund Johansen.


(Foto: Kimersfoto.dk)

Madbull Racing


Læs mere om:
  • Kim Lund Johansen
  • Madbull Racing
  • Jyllandsringen
  • 01/10/17 - Jyllandsringen - DTC
  •