Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Int. Touringcar

Ungt dansk talent tager sin første sejr i Thailand

Int. Touringcar 
09/10/17 

Det unge danske 16 årige talent Victor Conrad Spliid Jensen er for alvor ved at slå sit navn fast som en ny kommende top kører i Thailand.
Victor har igennem 2017 kort med I Toyota One Make Race Series som er en klassen hvor alle kører imod hinanden I identiske Toyota Vios biler med 1500 cc motorer.
 

Victor har igennem 2017 fået kort en del i bilen og med undervisning fra danske Jack Lemvard er han stødt og roligt blevet hurtigere og hurtigere. Hans fan base i Thailand er ekstremt hurtigt voksende. Det strækker sig fra unge motorsports- og bil-interesserede drenge og mænd, helt til unge piger der nærmest har ham som deres idol og er ved at gå i svime over ham, når de får taget et billed sammen med ham.

Danske Thomas Raldorf og hans tyske “Race Engineer” Sven Thummel, sluttede sig i den forgange weekend også til teamet og hjalp med at kigge på data sammen med Victor for at videreudvikle ham yderligere. Og sammen med Jack, Thomas & Sven, fik Victor sin bedste weekend til dato.

Victor havde kvalificeret sig som nummer 2, men fik en kanon start og fik presset sig forbi nummer 1 og op på førstepladsen i første sving, men mistede dog lidt fart ud af svinget og måtte se sig overhalet igen ned ad den 1.2 km lange langside i Buriram.

Han prøvede igen under nedbremsningen for enden af langsiden at komme forbi, og der blev da også kørt dør om dør ind i svinget og igen på vejen ud af svinget, men Victor måtte trække sig ind bagved igen på vej ned ad bag-langsiden.

I sving 5 angreb han så igen og fik denne gang dykket indenom under nedbremsningen og tog så igen føringen i løbet.

Victor kørte herfra et meget kontrolleret løb ude i front, hvor han hele tiden var under pres men ikke lavede nogen fejl, og fik lukket døren hver gang der var et angreb på ham, og han kunne køre i mål, som den yngste sejr herre nogensinde i serien.

Victor, Jack og Thomas var helt oppe og køre efter løbet, og det varede ikke længe inden der blev råbt “Danish Dynamite!!!!” igennem hele pitten.

TR Motorsport


Læs mere om:
  • Victor Conrad Spliid Jensen
  •