Syver Race Cup

Steffen Lindgren Hansen blev dansk mester i Syverrace Cup for 5 år i træk

10/10/17

Steffen Lindgren Hansen hentede i weekenden det femte dansk mesterskab til Hjørring i motorsports klassen ”Syverrace Cup”. Titlen blev cementeret med 2 flotte første pladser ved finaleløbet på Padborg Park i Weekenden d 07/08 Oktober.

Steffen Lindgren Hansen

Teamet med de 2 glade mekkere Per Lindgren Hansen og Ivan Lindgren Hansen var lettet og mega glade over det flotte resultat som blev præsteret af racerkøreren i teamet Steffen Lindgren Hansen. Weekenden bød på blæst og silende regn ved første heat om lørdagen, men her klarede Steffen de 15 omgange med bravur og med 19 sek. Ned til anden pladsen som blev besat af Carsten Lauridsen fra Varde, og på tredje pladsen kom Mikkel Holch, Århus.

Carsten Lauridsen

I heat 2 om søndagen startede Steffen Lindgren Hansen som nr. 5, da man vender startrækkefølgen for de første fem i heat 1. Inden første sving var Carsten Lauridsen nummer 1 og Steffen Lindgren Hansen var der allerede oppe som nr. 2, og efter 6 omgange lavede Carsten Lauridsen en lille fejl og kørte lidt for bredt, hvilket Steffen udnyttede og smuttede inden om Carsten i svinget lige efter langsiden i Padborg, herefter kørte Steffen så heat 2 hjem til en førsteplads.

Mikkel Holch

Med en dårlig start på sæsonen hvor der i 2017 skulle køres 14 afdelinger hvoraf de 10 er tællende til mesterskabet, blev de første løb nærmest en katastrofe da der var problemer med bilen i både første, anden og fjerde løb, så nervøsiteten begyndte at melde sig, hvordan skulle det nu gå ?. Men heldigvis fik teamet styr på problemerne med bilen, og de 10 tællende afdelinger blev afsluttet med 9 førstepladser og 1 anden plads i løbet af sæsonen.

Det samlede resultat efter weekenden på Padborg for Syverrace Cup:

I sommer ved Jyllands Ringens GrandPrix kunne Steffen også løfte pokalen som Skandinavisk Mester 2017 i Sevenracing, som blev afgjort på 4 heat kørt henholdsvis med 2 i Sverige og 2 i Danmark ved JyllandsRingen i Danmark.

Teamet er selvfølgelig rigtig godt tilfredse med årets resultat !