12 Hours

13 sekunder fra mester placering

12 Hours
09/10/17

Efter en forrygende sæson med hele 5 Podie placeringer ved 5 løb, pole positions og hurtigste omgange, tog Patrik Matthiesen i dag for 5. gang det ternede flag i lige så mange løb ved 12 Timers løbet på Belgiske Spa.

Samlet varede serien 345.600 sekunder, og kun 13 af dem skilte til sidst Patrik, og det engelske CWS Team, fra at vinde den komplette serie.

Dagens 13. plads var et for den unge sønderjyde et skuffende resultat, men når alt har bundfældet sig blev det alligevel til en samlet vinder af GT4 klassen, både som individuel kører, Team og Rookie.

Den store udvikling den 19 årige knægt har været igennem viser han ved sin hurtighed om det er vådt eller tørt, samt med sikker kørsel altid at sørge for at der kom en hel bil retur til Teamet.

Der er ingen tvivl om at udviklingen fortsætter i 2018, hvor der skal sigtes efter endnu større udfordringer mod det endelig mål, ... Le Mans.