Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama SuperCup

Sæsonafslutning med hattrick til Niklas Voetmann

Yokohama
SuperCup 

09/10/17 
Yokohama

Finaleløbet 2017 er overstået og teamet står med en, positiv, følelse af at vi kunne ikke have gjort mere.
Når vi kigger tilbage på optakten til 2017, hvor det i sidste øjeblik blev bestemt, at det skulle være Yokohama Supercup, Niklas skulle deltage i, må vi sige at resultatet er godt.
 

Bilen der har været kørt i, er godt nok vane vinder i klassen, men vi fik bilen ca. 2 uger før sæson start, Niklas nåede kun ca. 50 omgange i bilen og mekanisk nåede vi ikke at gå bilen igennem, som den nok trængte til.

Set hen over sæsonen, har Niklas ikke sat en eneste fod forkert, på nær en enkelt bremsefejl, hans mentale og fysiske form har været på toppen, det eneste der manglede i foråret var at teknikken var på toppen, men dette formåede vores stærke team af mekanikere at rette op på. Så hele sæsonen, efter sommerferien, har været præget af hurtig og stabil kørsel, uden nogen former for tekniske nedbræk.

Til finale løbet, forløb tidtagningen uden problemer, dog var der en lille smule fugt uden for sporet. På trods af dette var Niklas under 2/10 fra at sætte ny banerekord, vel at mærke med 40 kg. ekstra i bilen og på brugte dæk. Dette rakte til en suveræn pole med 1 sekund ned til nr. 2.

For en gang skyld kunne vejret bestemme sig, hvilket resulterede i, at vi for første gang i år fik prøvet en fuld regnvejrs opsætning.

1. Heat blev startet fra spids og da lamperne slukkede var Niklas kørt og konkurrenterne så ham ikke igen, før alle biler var kommet i mål.

2. Heat som skulle køres om søndagen skulle startes fra 8. pladsen, så vi var spændte på om det kunne række til en førsteplads mere. Efter 15 minutter og 1 omgang, fik vi svaret og det var et rungende JA. 2 heat og 2 første pladser.

Sidste heat skulle igen startes fra 8. pladsen og efter samme recept, men endnu en gang lykkedes det at vinde. Bemærkningen til det sidste heat var, at Niklas kun var 5/100 fra at sætte ny bane rekord. Den banerekord han selv havde sat, af tre gange, i foråret til det første løb.

Ind imellem heatene havde vi besøg af Motorsport for life, en super oplevelse som vi gerne vil igen.

Slutresultatet blev den 2. plads i Danmarksmesterskabet som vi gik efter.
Til historien hører, at Niklas natten til torsdag mistede sin bedstemor til kræften, men på trods af dette, formåede han at omstille sig, mentalt, til weekendens opgave og udfører den til topkarakter.

Vi skylder teamets sponsorer stor tak, de er en meget stor del af resultatet:
Wicotech, NS Autocenter, Naturfarm Pharmacy, Wash-Drive, Hella Gutmann Solutions, Sand Spedition, Det Kolde Bord, Mercasol, Midland Oil, Chriflex, FTZ, Racingroom, BKM, DM Foliemontering, Autobasen, Rebel Design, Turbomotor.dk.

Voetmann Racing


Læs mere om:
 • Niklas Voetmann
 • Jyllandsringen
 • 01/10/17 - Jyllandsringen - Yokohama SuperCup
 •  
   

  Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS