Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Ny triumf for Michel Nykjær

Supertourisme 
08/10/17 

Typisk for Michel Nykjær. I sæsonfinalen blev han nr. 2 efter en Mikkel Mac, der igen viste, at han er en kører med internationalt format.  

Mikkel Mac vandt finalen og har i sæsonens løb givet flere prøver på sit stjerneformat, men det er Michel Nykjær, der hen over hele 2017-sæsonen har været mest konstant.
- Faktisk irriterer det mig, at jeg ikke har vundet flere gange i år, men selvfølgelig er det vigtigst at være foran, når den endelig stilling skal gøres op, sagde Michel Nykjær.

I minutter efter løbet lovede han, at han også stiller op i OK MOBIL 1 DST 2018.
- Nu vil jeg se, om jeg kan få den tredje pind på stribe.


Michel Nykjær
(Foto: Brian Staal)

I finalen på Padborg Park var det altså Mikkel Mac fra Team Roskilde Racing Center, der vandt foran Michel Nykjær fra Team Prego Racing og med Nicki Kristensen fra Kristensen Motorsport på en flot 3. plads. Han fik dermed en rigtig god sæsonafslutning i Danish Supertourisme.

Kevin Rossel fra Team Roed Performance blev 4’er, og sammen med sejren i heat 2 fik han dermed oprejsning for en skuffende sæson.

Kenneth Jensen med eget team viste også format i sæsonafslutningen på Padborg Park og blev 5’er, og hans tidligere rival fra Legend-klassen, Kevin Verner, der også har sit eget team, understregede sin flotte sæsondebut i DST.

For Frederik Nymark blev finalen en nedtur. Det var en nedtur, som begyndte allerede i søndagens 1. heat.
- Vi havde aftalt, at Frederik skulle være parat til at løbe en risiko for at slutte som 1’er i mesterskabet, men desværre blev han berørt og røg ud i græsset allerede på den første omgang, og det satte Frederik så meget tilbage, at han ikke kunne indhente Nykjær, sagde Frederik Nymarks teamchef og DST-mesteren fra 2015, Michael Outzen.

Det ændrer ikke ved, at Frederik Nymark fra Nymark Racing har kørt en fremragende sæson, og han bliver spændende at følge i et nyt forsøg på at blive mester.


(Foto: Brian Staal)

Selv om Ole Petersen fra Prego Racing sluttede på en skuffende 10. plads i finaleløbet, så har han også kørt en fremragende sæson, og han sluttede på 3. pladsen i superklassen 2017.

Et stort smil havde Tommy Laugesen på. Han kører også i Team Prego Racing, og køreren fra Silkeborg vandt AM-klassen i DST. Ikke nok med det. Sammen med Michel Nykjær vandt Kia-parret i Prego Racing også teammesterskabet.

Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 08/10/17 - Padborg Park - Supertourisme
  •