Legend Car Cup

De bagerste var de hurtigste

Legends Cup
08/10/17

Legends Car CupAnders Elkjær fra Grenå startede helt tilbage som nr. 18 i 1. heat i OK MOBIL 1 LEGENDS CAR CUP på Padborg Park, men da feltet kørte over målstregen, var det med Anders Elkjær som den første. Fremragende kørt af Elkjær, der endnu engang viste, at han er en af de hurtigste i den populære klasse.

Anders Elkjær
(Foto: Brian Staal)

Også både Kasper Bruun fra Ribe og Mathias Storbank fra Give startede langt tilbage, men de formåede også at køre sig flot frem, og i sidste sving lå de side om side, men over stregen med Bruun lige foran Storbank.

Mathias Storbank og Kasper Bruun

Jonas Svensson vandt tidtagningen i går, og han startede som nr. 20. Han ved, at han er Legend-mester 2017, hvis han bare undgår at blive udelukket i søndagens tre løb, så han har stillet sin lynkineser-racer på cruise control, Han kørte sig også kun seks pladser frem.

Det var et løb, der blev ramt af flere afkørsler og sammenstød, og to gange var hele feltet samlet bag safetycar. Det ændrede dog ikke på løbets udgang.

Anders Eriksen fra Hadsten startede søndagens første løb i Legend-klassen med alle de øvrige bag sig, men det blev en kort fornøjelse for Eriksen, der først kom forbi det ternede flag som nr. 12.

OK MOBIL 1. LEGENDS CAR fortsætter med 2. heat kl. 14.50.