Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Fuld hammer til sidst fra Kevin Rossel

Supertourisme 
06/10/17 

Det er sæsonens sidste udfordring, og selvom Kevin Rossel er ude af den absolutte topstrid, så er han toptændt. Det handler om at anbefale sig i forhold til den kommende sæson, hvor mulighederne er mange.
 

Han havde satset på, at han igen i år skulle være med fremme, når podiepladserne skal fordeles, men da det ikke er realistisk inden sidste afdeling i DST-serien, så satser Kevin Rossel i stedet på at slutte med maner. Det vil være et stærkt signal at sende, inden vinteren byder på forhandlinger om, hvor den næste sæson skal køres.

- Jeg havde håbet på mere, og jeg har også undervejs vist, at jeg kan være med, hvor det er sjovt, så den skal have fuld hammer på sæsonens sidste dag. Der er overhovedet ikke noget pres på mig, så jeg skal ud og have en fed weekend, hvor jeg går efter alt det, der er at gå efter, og så må vi se, hvad det rækker til. Jeg skal til Tyskland allerede mandag for at snakke med et hold om den nye sæson, og det skader nok ikke at komme med et godt resultat, kommer det med et grin fra Kevin Rossel, der gerne havde sluttet højere i den samlede stilling. Han kan dog også se, at der faktisk har været fine resultater undervejs.

- Min sæson kommer til at byde på ni løb, hvor jeg indtil videre har vundet et DM i gokart, været på podiet i et af de to udenlandske, ligesom jeg har været på podiet tre gange i DST, hvor jeg også har vundet en afdeling. Når man stiller det op på den måde, så er der også positive ting at komme efter, men det er klart, at der også har været nogle dårlige dage, og dem skal vi selvfølgelig eliminere. En del har egentlig været sort uheld, hvor jeg ikke har været herre over tingene, men jeg skal altid kigge indad, så jeg arbejder hele tiden på at blive endnu skarpere. Det får jeg også brug for næste år, når brikkerne falder på plads med et stærkt hold i ryggen både herhjemme og i udlandet. Det kunne sagtens blive Roed Performance igen i Danmark, og så må vi se, hvor pilen lander i udlandet, slutter Kevin Rossel, inden han igen giver den gas på Padborg Park, hvor han har banerekorden.

Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Padborg Park
  • 08/10/17 - Padborg Park - Supertourisme
  •