Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Svensson er stukket af fra rivalen

Legends Cup 
06/10/17 

Han er stukket af. Jonas Svensson fra Rønde er et godt stykke foran, når OK MOBIL 1 LEGENDS CAR CUP kører sæsonfinale på Padborg Park i weekenden. Svensson kommer til den sønderjyske motorsportsbane med 602 points på mesterskabskontoen, og det gør ham til storfavorit i den populære klasse.
 

Men publikum kan roligt regne med, at der er en rival, der ikke har opgivet af indhente Jonas Svensson. Det er er Kasper Bruun fra Ribe.

De to har hele sæsonen virkelig kørt om kap helt i front med hele det øvrige felt efter sig. Kasper Bruun har da også kørt 535 points ind, og da der køres om 100 points på Padborg Park i weekenden, så kan han altså fortsat nå mesterskabet.

Det vil dog kræve, at Svensson får en rigtig sort weekend.


Kasper Bruun
(Foto: Brian Staal)

Under alle omstændigheder er der lagt op til toprace mellem nr. 1 og nr. 2, og i det race vil Michael S. Christensen fra Grindsted være én af de øvrige i Legend-feltet, der også vil kunne blande sig. Han er blevet bedre og bedre hen over den første sæson i klassen, og Michael S. Christensen har kørt 518 points ind på kontoen.

Endnu større spænding er der om oldboys-mesterskabet i OK MOBIL 1 LEGENDS CAR CUP. Før Padborg Park fører Henrik Vejen fra Tune med 545 points, men læg lige mærke til Bjarne Rasmussens pointtal på 2. pladsen. Skanderborg-køreren har 544 points. Tættere kan det ikke blive.

Dermed er det givet, at der vil blive kørt race hele vejen ned gennem feltet i den populære klasse. Der er tidtagning lørdag kl. 15.40, og søndag kører Legend’erne deres løb kl. 10.40, 14.50 og 16.05.

Det bliver hidsigt.

Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 08/10/17 - Padborg Park - Legends Cup
  •