Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Stjernekører blander sig i mesterskab

Supertourisme 
06/10/17 

Han er ét af de helt store talenterne i dansk motorsport, der også kan klare sig på de internationale baner. I weekendens sæsonfinale i OK MOBIL 1 DST er Mikkel Mac fra Team Roskilde Racing Center med på Padborg Park, men selv om den populære stjernekører ikke selv kan vinde 2017-serien i superklassen, så vil han alligevel blande sig i mesterskabet.
 

Mikkel Mac har ikke haft mulighed for at deltage i alle DST-løb i denne sæson på grund af opgaver ude i Europa, og derfor han har heller ikke samlet points nok sammen til selv at være med i racet om mesterskabet, men han viste både på Rudskogen i Norge og på Ring Djursland for kort tid siden, at han kan være feltets hurtigste mand.

”Kommer Mikkel Mac”? Spørgsmålet kom fra mesterskabsfavoritten Frederik Nymark, da han forberedte sig til sæsonfinalen på Padborg Park i ugens løb. Svaret er, det gør han.

Og det betyder Mac-Attack.

Nymark er altså klar over, at Mikkel Mac kan få indflydelse på, hvem der i sidste ende vinder mesterskabet.

- En 1. plads udløser 25 points, og det er den eneste placering, der giver tre points flere end forfølgeren, og derfor er den så værdifuld, men det kan blive Mikkel Mac, der kører med den fordel, forklarer Frederik Nymark.

Mikkel Mac kørte blændende på Ring Djursland for tre uger siden, men det er første gang i denne sæson, at han skal køre på Padborg Park.

Hvad kan han der? På forhånd er forventningerne til Mikkel Mac store, og han er en garant for, at publikum får noget rigtig godt race.

Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Mikkel Mac
  • Padborg Park
  • 08/10/17 - Padborg Park - Supertourisme
  •