Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Det er nu det gælder

Supertourisme 
06/10/17 

Weekendens sidste afdeling af DST bliver afgørende for Frederik Nymark. Han fører mesterskabet og det vil han og Nymark Racing forsvare selv om det er meget tæt i toppen af DST mesterskabet, og Frederik er klar.
 

Med 414 point fører Frederik Nymark mesterskabet, men det er tæt og derfor har både Frederik og Nymark Racing forberedt sig både mentalt og mekanisk. Teamet har gjort bilen helt klar og Frederik er sikker på at han kan slutte som mester i klassen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Det bliver dog en hård kamp for mesterskabet, da der ikke er så stor forskel i toppen af klassen. Fra Frederiks 414 point er der kun 70 point med til nummer fem. Da der skal køres om 100 point i weekenden er det selvsagt en stor opgave som skal løses.


(Foto: Motorsporten.dk)

Sidste gang Frederik og Nymark Racing var på Padborg Park var solen gået ned, da Frederik vandt Night Race løbet og derfor er ingen i teamet der er i tvivl, om at det bliver en fantastisk weekend og en fantastisk sæsonafslutning.

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Padborg Park
  • 08/10/17 - Padborg Park - Supertourisme
  •