Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Forventningerne er indfriet

Supertourisme 
06/10/17 

Da Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg i år valgte at skifte fra Legends Car klassen til Danish Super Tourisme, var det beregnet som et lære år. En forventning om at kunne slutte sæsonen i top otte er blevet indfriet.
 

Kevin Verner er i øjeblikket nummer fire i mesterskabet med 382 point. Det er mere end kører og team selv havde forventet i deres første år i DST klassen. Årets sidste løb i weekenden giver en teoretisk mulighed for at komme længere frem i mesterskabet.


(Foto: Motorsporten.dk)

Fra Kevins 382 point og op til førstepladsen er der 32 point. I weekenden skal der køres om 100 point så der er en mulighed for at forbedre den endelige placering i mesterskabet. Dog skal man være klar over at kampen i top 5 i DST er meget hård og derfor skal Kevin og ARTS holde tungen lige i munden.

ARTS og Kevin Verner møder op på Padborg Park med en lille forbedring på bilen. Teamet har fundet en lille fejl på bilens motor. Den er nu rettet men hvor meget det betyder ved teamet ikke før lørdag når bilen er på banen.

”Vi har fundet en fejl på vores motor som vi har kørt med hele sæsonen. Faktisk var fejlen været på bilen siden vi fik den, men nu er den rettet og så må vi se om det virker bedre” fortæller Kevin Verner inden årets sidste DST løb.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Padborg Park
  • 08/10/17 - Padborg Park - Supertourisme
  •