Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Lastbil med stort team telt

Job & handel 
05/10/17 

 
 
 

Stort team telt til montering på lastbil (Volvo FL6-14 følger med)​

Volvo FL6-14, 1987 med stort telt, indrettet med plads til 2 formel biler i lastrum (cirka 4,3 meter langt) og 2 bænke som kan løftes op til 2 køjesenge i den forreste afdeling (cirka 3,2 meter). Lastbilen er monteret med træk til "almindelig" trailer/campingvogn.

Der må påregnes lidt arbejde på lastbilen, blandt andet 2 nye batterier og ny udstødning.
Se størrelse af telt på sidste billede, passer på siden lastbil 3,5 meter høj og kasse længde på 7,55. Teltet kan stille op i sektioner, enten blot side teltet eller sider + enten for eller bag eller alle 3.

Pris 35.000,- (+moms)

Henv:
Alex Stubberup Frederichsen
26187321


 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.