Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

12 Hours

Kedeldragt udskiftes med køredragt

12 Hours 
05/10/17 

I de kommende weekender, skifter Steffan Jusjong kedeldragten ud med køredragten. Det sker når han og Sally Racing indtager Spa-francorchamps i Belgien.
Der skal Steffan og resten af teamet køre et 12 timers løb på den legendariske formel 1 bane, for at forsvare deres første plads i Touringcar Endurance verdensmesterskabet.
 

"Det er vel en af de mest krævende baner på formel 1 kalenderen, så at man skal køre et 12 timers løb bliver for mig en af de største oplevelser i min karriere" udtaler Steffan.

Og når man spørger Steffan om forventet placering svarer han." Altså vi har absolut ikke den hurtigste bil. Men vi har gang på gang bevist, at vi kan ligge med helt i toppen når det gælder" siger han mens han peger på nogle af de pokaler fra blandt andet Silverstone og Dubai 24 timers løbende.

Og allerede weekenden efter skal de i aktion igen. Nemlig på Circuit Park Zandvoort. Her er det et 10 timers løb der skal køres, i en helt ny serie. Også her har Steffan og Sally Racing gode muligheder for at vinde, eller ihvertfald slutte top tre.

"Igen er det en bane jeg ikke har kørt på før. Men mine kollegaer i Clioen har masser af erfaring fra banerne, så jeg regner lidt med at få et par fif af dem inden vi skal i aktion. Men der skal virkelig hænges i" fortæller Steffan.

Løbet kan følges via Steffan Jusjong's Facebook side Jusjong Racing eller på 24hseries.com

Jan Olesen


Læs mere om:
  • Steffan Jusjong
  • Spa-Francorchamps
  • 08/10/17 - Spa-Francorchamps - 12 Hours
  •