Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 5

Andenplads i DASU Danmarksmester i Formel 5 til Casper T. Hansen

Formel 5 
03/10/17 

I weekenden 30. september – 1. oktober, var der DM finale for Formel 5 på Jyllandsringen.
Sidste afdeling af DM i Formel 5, blive kørt i weekenden på Jyllandsringen. Casper T. Hansen førte mesterskabet med 7 point inden weekenden, mesterskabet stod helt åben der var reelt 3 mulige vinder.
 

Tidstagning gik perfekt for Casper T. Hansen, som satte bedste tid og skulle dermed starte i pole position i første heat, det var den 7. ud af 7 mulige pole position i denne sæson. "Jeg har haft rigtig god fart hele sæsonen igennem, men et stort crash lige efter sommerferien og et par defekter har gjort det lidt mere spændende end jeg havde håbet på."

"Første heat var et regnvejrsheat lørdag eftermiddag, efter en svær start hvor jeg desværre mindste en del placeringer, fik jeg kæmpet mig op til 2. pladsen og nu var de to førende af points, mere spændende kunne det ikke værre. Søndag skulle vi skulle vi køre det første heat på en meget regnvåd bane, jeg startede i 2. position, da jeg var blevet nr. 2 i første heat. Det endte i endnu en anden plads, efter et meget spændende race."

"Nu var der kun en mulighed for at vinde DM og der var at vinde 3. sidste heat, som blev kørt søndag eftermiddag, vejret var blevet rigtig godt, banen helt tør og jeg skulle start i pole position, da jeg havde vundet tidstagningen. Starten gik alt gik som jeg havde planlagt på første omgang, i først sving på 2 omgang sprang raceren ud af 2. gear og jeg endte i sandkassen, og dermed var kampen om DM afgjort, og jeg blev nr. 2 og fik sølv."

"Lige nu er jeg selvfølgelig skuffet, men samtidig stolt over at være blevet nr. 2 i Danmarks Mesterskab for Formel 5", fortæller Casper T. Hansen.

Sæsonen 2017 i kort træk.
- 2. plads i Danmarks mesterskab.
- 7 pole positions ud af 7 mulige.
- 12 løbs sejre med 9 i træk (dansk rekord).
- 3 anden pladser.
- 15 ud af 21 mulige podieplaceringer.
- Banerekord på Padborg Park.

"Jeg vil gerne benyttet muligheden for at sige et stort tak til mine sponsorer og til teamet uden jeg havde det ikke været muligt, og tak til alle som har været ud og se på racerløbende i løbet af sæsonen, og tak til dem som har fuldt mig i løbet af året i aviser og på Facebook. Det har været spændende og lærerigt, vi er ved at se på mulighederne til sæsonen 2018", slutter Casper T. Hansen.

Casper T Hansen Motorsport
www.cthmotorsport.com


Læs mere om:
  • Casper T. Hansen
  • Jyllandsringen
  • 01/10/17 - Jyllandsringen - Formel 5
  •