Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Ib Kragh hurtigst på alle hastighedsprøver

DM Rally 
27/09/17 

Efter uheldet ved den foregående afdeling af Danmarksmesterskabet i rally, hvor den sorte og røde Citroën DS3 R5 endte med bagenden plantet mod et træ, vendte Ib Kragh og co-driver Freddy Pedersen stærkt tilbage, da årets fjerde og næstsidste DM-rally blev kørt i og omkring Roskilde.
 

”Vi fik det, vi kom efter. Vi var hurtigst på alle ni hastighedsprøver, og vi vandt samlet med 34,8 sekunder,” siger Ib Kragh. ”Det var en dejlig fornemmelse, som jeg er glad for at dele med alle i og omkring teamet, for uden deres fantastiske hjælp var vi slet ikke kommet til start.”


Det blev til hurtigste tid på ni ud af ni prøver for Ib Kragh

Præcist to uger inden Rally Roskilde blev der kæmpet om DM-point på Antvorskov Kaserne ved Slagelse, og her blev rallybilen slemt læderet. Den måtte en tur i opretterbænk og have monteret nye karrosseridele, inden først Røde Bro Autolakering og siden Skiltemaleren kunne give den sit velkendte visuelle udseende. Først derefter kunne servicemandskabet gå i gang med at montere alle de tekniske komponenter, så bilen kunne blive klar til næste trin i klargøringsarbejdet.

”Jeg tilbragte en aften sammen med René Jørgensen, hvor vi i fællesskab fik arbejdet med indstillingen af bilens undervogn,” fortæller Ib Kragh. ”Herefter var det bare op på traileren med rallybilen, som jeg først kørte rigtigt stærkt med på den første hastighedsprøve i Roskilde. Og bilen kørte godt, og det var nogle gode hastighedsprøver med en god afvikling.”

Sejren i Roskilde Rally gjorde godt for Ib Kragh og Freddy Pedersen i kampen om det generelle Danmarksmesterskab, som de fortsat fører.

”Vi er rykket et stykke længere i front, selv om der var nogle af vores mesterskabskonkurrenter, som også scorede gode point i deres klasser,” siger Ib Kragh. ”Men der er ikke noget Danmarksmesterskab, som er i hus endnu. En ting er sikkert, og det er, at vi skal holde hovedet koldt, være kloge og køre taktisk. Det bliver en af Freddys vigtigste opgave til finalen i Kjellerup i starten af november. Og så skal vi naturligvis have kikket bilen efter, og der er måske nogle ting, vi vil lege med, for at den kan blive endnu bedre til finalen.”

Ib Kragh
IK Rally Racing


Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • Roskilde
  • 23/09/17 - Roskilde - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: