Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - DM

Magnus Dall vinder DM Finale på Nysum banen

Rallycross - DM 
26/09/17 

Det blev en helt igennem fantastisk weekend for Dall Racing ved den netop overstået DM Finale på Nysum Banen, der var lagt op til et rigtig spændende motorløb, da alle pladserne i det samlede DM regnskab endnu ikke var afgjort.
 

Nysum havde endnu engang sørget for perfekte baneforhold, og de havde endda også sørget for perfekt ”racer-vejr”…..tak for det

Magnus kørte rigtig stærkt i alle 4 kvalifikationsheat, og resultatet efter de 4 Q heats var en samlet 3. plads i Super1600 og dermed skulle han starte P2 i semifinale 1.

Dog havde kampene i Q4 sat sine tydelig spor på bilen…..en masse glasfiber, en bukket bagbro og en bukket venstre forreste spindel, var resultatet af intens fight i heatet……….og der var ikke ret lang tid til semifinalen skulle køres, så der var ikke tid til at skifte bagbroen, så efter bedste evne måtte vi få bilen sporet ind, så Magnus stadig kunne holde farten oppe.

Magnus køre en sikker 3. plads hjem i semifinalen, og er derfor klar til finalen, hvor han skal holde P5.

Finalen bliver rigtig spændende lige fra start, og en del tumult i første sving gør at Magnus kører sig op på en fin 3. plads, og med lidt held og god speed, har han indtaget 2. pladsen da der resterer 2 omgange, og kort tid efter overtager Magnus så føringen da den førende Jacob Wonderow må udgå med teknisk defekt…..så nu var det bare vigtigt at holde hovedet koldt og køre sejren sikkert hjem…..

”Det var en helt fantastisk følelese at køre over målstregen som vinder, jeg havde ikke selv regnet med at kunne vinde, da bilen ikke var helt optimal til finalen, men med lidt held og god kørsel, lykkedes det altså alligevel” siger en meget tilfreds Magnus Dall.

Oliver Hemmingsen i Honda bliver 2 og Oliver Larsen i VW Polo Super 1600 bliver 3`er.

”En helt igennem fantastisk sæson er nu slut på bedste vis med en sejr i Super1600 i DM finalen på Nysumbanen, og jeg vil gerne takke hele mit fantastiske team, som virkelig yder en fremragende indsats hver gang!! TAK !!! Og selvfølgelig også tusinde tak til mine fantastiske sponsorer, som tror på mig, støtter mig, og ikke mindst hjælper mig på vej mod mit mål !” slutter Magnus Dall.

Dall Racing


Læs mere om:
  • Nysum
  • 23/09/17 - Nysum - Rallycross - DM - DM
  •