Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - DM

Super afslutning på en knap så god sæson

Rallycross - DM 
26/09/17 

Efter at Peder måtte trække sig i sidste løb pga. problemer med gearerne allerede ved træningen, var han nu atter klar til gi' den gas til afslutnings løbet på Nysum banen.
 

Da der er en meget stram tidsplan der skal holdes, har løbsledelsen valgt at skippe træningen, så første indledende runde bliver egentlig lidt en træning og samtidig en test af bilen for Peder. Men på trods af han misser lidt i gearerne, så kommer han stadig godt afsted og vinder heatet.


(Foto: Hoffmann Foto)

Nu er Volvo’en klar til 2. heat. Her kommer han ud med Morten Schnack, som også kører en lyn hurtig Volvo. Her må Peder se sig slået ned på en flot 2. plads.

I de sidste par heat kommer Peder hurtigst ud af start blokken og vinder begge heat.


(Foto: Hoffmann Foto)

Nu er han klar til den alt afgørende finale, hvor Morten Schnack er med igen. Peder kommer ud bagved Morten, men da Peder tager jokersporret på det helt rigtige tidspunkt kan han køre sig i mål som vinderen.


(Foto: Hoffmann Foto)

Nu er sæsonen ovre og Peder ender desværre lige uden for top 3 i det samlede mesterskab, for første gang i 14 år.

Det har været en rigtig skidt sæson for Peder og teamet, men nu har de vinteren til at få nusset og pudset om bilen, inden 2018 sæsonen begynder.

Peder og teamet vil gerne sige kæmpe stort TAK til alle sponsorerne, samt venner og familie for sæson 2017, som trods alt endte med en flot sejr i finaleløbet.


(Foto: Hoffmann Foto)

Peder T. Rallycross Team
Majken Langhoff


Læs mere om:
  • Nysum
  • 23/09/17 - Nysum - Rallycross - DM - DM
  •