Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama SuperCup

3 podier til Voetmann på Ring Djursland

Yokohama
SuperCup 

22/09/17 
Yokohama

Voetmann Racing vidste at det var svært at hente 1. pladser hjem på Ring Djursland, på grund af der var 60 kg. med i bilen som succesballast. Men der blev gået frisk til opgaven, hvilket også resulterede i 3. hurtigste tid i kvalifikationen.
 

Meldingen fra Niklas var at bilen kørte godt, og at de ændringer vi havde lavet siden det sidste heat, til Grand Prix Danmark, havde båret frugt; bilen kunne placeres hvor han gerne ville have den.

Med den nærmeste konkurrent i mesterskabet bagved, var der kun en ting at gøre. Holde fokus fremad og køre så stærkt som muligt, en taktik der lykkedes til fulde. Da 1. heat var overstået, var det med Niklas på 2. pladsen og med nærmeste konkurrent 2 placeringer længere nede.

2. heat blev kørt efter samme recept. Her blev det til en 3. plads, men grundet en diskvalifikation af 2. pladsen, rykkede Niklas en placering op, igen med 2 placeringer ned til nærmeste konkurrent.

Grundet reglen om at vende de første 8, skulle 2. og 3. heat startes fra en placering som nr. 7.

I begge heat gik det friskt op igennem rækkerne, dog var det ved at gå galt i 3. heat, da en for sen indbremsning, for enden af langsiden, resulterede i en afkørsel ud igennem sand og græs, men Niklas formåede dog at holde gang i bilen og komme ind på banen igen. Fra en 5. plads gik jagten ind på de forankørende, og inden heatet var omme havde Niklas kørt sig op på en tredje plads.

3 podie placeringer ud af tre mulige, må siges at være godkendt og i stedet for at være den jagtende til 2. pladsen i mesterskabet, er der nu 7 point ned til nummer tre.

Intet er afgjort endnu, men nu bliver der grundigt forberedt til weekenden d. 30/9-1/10 på Jyllandsringen hvor finale løbet bliver kørt.

Voetmann Racing


Læs mere om:
 • Niklas Voetmann
 • Ring Djursland
 • 17/09/17 - Ring Djursland - Yokohama SuperCup
 •  
   

  Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS