Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

McBride Racing kører efter andenpladsen i Opel Corsa Cuppen

DM Rally 
22/09/17 

For knap to uger siden udgik Michael Ted McBride, Rødovre, og Martin Jørgensen, Ruds Vedby, af årets tredje afdeling af Danmarksmesterskabet i rally, Hankook Slagelse Rally, som nærmest druknede i regn og gjorde vejene spejlglatte, men de satser på bedre held i denne weekends fjerde runde, FTZ Rally Roskilde.
 

- Bilen er vasket og klar, så vi håber på et godt rally i bedre vejr og med et bedre resultat, fortæller co-driver Martin Jørgensen og tilføjer:

- På grund af en notefejl røg vi af vejen og ud på en blød mark. Desværre satte bilen sig så fast, at det var umuligt at få den op på vejen igen, hvilket var meget ærgerligt, da vi netop havde fået god rytme og fart i bilen.

McBride og Jørgensen delte skæbne med flere andre deltagere, som røg af vejen i det våde og glatte føre og måtte opgive at fortsætte, mens andre var mere heldige og kunne fortsætte.


Michael Ted McBride og Martin Jørgensen satser på at hente gode point i lørdagens FTZ Rally - både til Opel Corsa OPC Cup og DM i Klasse 2 for Gruppe E-biler
(Foto: MD/autoMOTIV - specialpress@gmail.com)

Venter tæt opgør
- Efter tre afdelinger er vi på en samlet tredjeplads i Corsa OPC Cup, men vi vil i Roskilde satse på at køre os op på andenpladsen. Vi kan ikke nå det førende hold, det har for stort et forspring, men vi har en chance for at nå op på en samlet andenplads, siger Michael Ted McBride.

Holdet på andenpladsen, Jan Jacobsen-Kaj Mikkelsen, Lemvig/Sporup, i en tilsvarende Opel Corsa OPC, har et forspring på kun tre point, så det lægger op til et tæt opgør om de to resterende placeringer i Corsa OPC Cuppens Top-3 stilling.

Samtidigt er det streget op til kamp mellem McBride/Jørgensen og Jacobsen/Mikkelsen om point til Danmarksmesterskabet i klassementet for Gruppe E-biler over 1600 ccm. De to Opel-hold står før den fjerde DM-runde a point i den samlede stilling med hver 89 point. Dermed skal de have afgjort hvem, der skal have den sidste plads i klassens Top-3 stilling

Den fjerde og næstsidste runde af årets rallymesterskaber køres lørdag med start og mål på Roskilde Dyrskueplads, hvor også tre af rallyets ni hastighedsprøver afvikles. Og får vejrprofeterne ret, bliver det i tørvejr med sol og skyer.

McBride Racing

Morten Dam
Specialpressen


Læs mere om:
  • Roskilde
  • 23/09/17 - Roskilde - DM Rally - DM
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: