Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Aquila Synergy Cup

Speederen i bund for det gode formål!

Aquila Synergy Cup 
21/09/17 

Aquila Synergy Cup Aquila Synergy Cup kørte penge hjem til Julemærkehjemmet Fjordmark
Søndag den 17. september blev ’Ræs med hjertet’ afviklet på Padborg Park.
Formålet med dagen var at køre penge ind til velgørende formål, de penge der blev kørt ind på Padborg Park går ubeskåret til Julemærkehjemmet Fjordmark, Kollund.
 

På dagen var der mellem 30-35 biler til rådighed, så gæsterne kunne købe sig en high-speed tur.

Initiativtager til ’Ræs med hjertet’ Lars Rolner har sammen med Dan Suenson, direktør for Aquila Racing Cars havde sørget for at gæsterne også havde mulighed for selv at prøve kræfter med en racerbil.


Der blev samlet ikke mindre end 320.000 kr. ind til Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund

Aquila Synergy Cup havde nemlig stillet fire racerbiler til rådighed i forbindelse med arrangementet, så gæsterne selv kunne prøve kræfter på banen i en Aquila Synergy racer.

Det viste sig ret hurtigt, at interessen for selv at prøve en tur i en Aquila Synergy racer var ret stor. Og smilene var store, når gæsterne steg ud af racerbilen efter nogle omgange på Padborg Park.

En af de gæster, der sad bag rattet i en racerbil for første gang var Britta Toft Nielsen. ”Det var en helt fantastisk oplevelse selv at prøve kræfter med en rigtig racerbil! Bilen er nem at køre og det er virkeligt sjovt”, fortæller hun begejstret efter turen.

Det er første gang Aquila Synergy Cup deltager i et velgørenhedsarrangement – men bestemt ikke sidste.

Hele arrangementet var en succes og der blev samlet ikke mindre end 320.000 kr. ind til Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund.

Aquila Synergy Cup