Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon

Hattrick af sejre trods drilsk kobling

Special Saloon 
21/09/17 

- Mikkel O. Pedersen var bedst i alle tre løb på Ring Djursland
Forgangne weekends mesterskabsrunde for Special Saloon Car-klassen på Ring Djursland udløste et hattrick af sejre for Mikkel O. Pedersen, der også tilbageerobrede sin føring i GT-B-mesterskab og kørte sin hidtil hurtigste omgang på den svære bane.
 

”Jeg fik ikke slået den generelle banerekord, og det irriterer mig lidt,” siger racerkøreren fra Struer. ”Den rekord, jeg havde i GT-B, fik jeg forbedret til 48,3, så jeg kom da tættere på den generelle banerekord. Det er mindre end seks tiendedele, jeg mangler, men tiden er sat af en prototype, så skal jeg slå den, skal jeg nok gøre det en dag, hvor det er meget varmt.”


Mikkel O. Pedersen var bedst i alle tre løb på Ring Djursland

Trods hattricket af sejre i GT-B-klassen havde Mikkel O. Pedersen sine udfordringer på Ring Djursland.

”Under tidtagningen kunne jeg ikke forstå, at når jeg drejede til højre, røg mig fod af bremsen, men det var fordi koblingspedalen var forsvundet,” siger Porsche-køreren. ”Mekanikerne kunne ikke nå at skille gearkassen ad og finde fejlen inden første løb, så selv om jeg havde sikret mig pole position, blev jeg skubbet i gang fra pitten. Jeg kom afsted som sidste mand, så jeg havde travlt, men jeg nåede op og sluttede lige bag den generelle toer.”

Inden det andet løb, som fandt sted søndag, havde teamet fundet frem til fejlen. En o-ring var gået i stykker. Man havde ikke en ny, så den gamle blev limet, og fungerede perfekt til andet løb, som Mikkel O. Pedersen vandt fra pole position.

”Til det tredje løb var o-ringen ved at gå i stykker igen, men det lykkedes mig alligevel at gennemføre løbet og vinde det generelt, selv om koblingspedalen igen forsvandt,” siger Mikkel O. Pedersen. ”Sejren betyder, at jeg nu fører Danmarksmesterskabet i GT-B, og i den samlede stilling på tværs af klasserne er jeg nu toer.”

Mikkel O. Pedersens næste løb finder sted på FDM Jyllandsringen i weekenden den 30. september og 1. oktober, men allerede fredag vil han være til stede hos en af sine sponsorer, Fashion Shopping i Holstebro, hvor racerbilen skal udstilles.

www.mikkelopedersen.com


Læs mere om:
  • Mikkel O. Pedersen
  • Ring Djursland
  • 17/09/17 - Ring Djursland - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her