Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Kevin Verner havde håbet på mere

Supertourisme 
19/09/17 

Efter en sejr og en hurtigste omgangstid under kvalifikationen ved Padborg Night Race, gik det ikke helt så godt på Ring Djursland i weekenden. Autoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner kunne ikke rigtig finde formen i weekenden
 

Kvalifikationen gik egentlig fornuftigt, men ikke tilfredsstillende. Banen føltes glat og bilen ville ikke rigtig lystre. Det var også super tætte tider der blev sat under kvalifikationen, og Kevin kørte en plads som nummer seks hjem, hvilket var rimelig OK i forhold til andre konkurrenter.


(Foto: Motorsporten.dk)

Kvalifikationen gav en startplacering som nummer tre til første løb. Kort efter starten stod det klart. Kevin kunne ikke helt følge med nummer et og to i løbet. Dog var han heller ikke presset bagfra, så han kørte lidt sit eget løb og sluttede som nummer tre.

Weekendens andet løb blev lidt mere spændende! Kevin Verner startede som nummer seks og havnede midt i en klump af biler. Her blev der skiftet placeringer nogle gange, men efter lidt hård kamp sluttede Kevin som han startede, som nummer seks.


(Foto: Motorsporten.dk)

I løbet af weekenden havde ARTS teamet løbende arbejdet med bilens setup, men der var ikke rigtig noget der virkede. Bilen føltes nervøs og ville ikke rigtig det som Kevin ville have den til at gøre.
Til finaleløbet startede Kevin som nummer fem men han får ikke den bedste start. Han må vige pladsen for et par konkurrenter og slutter på en plads som nummer syv.

”Vi havde bilen sat op fuldstændigt som sidste gang vi var på Ring Djursland. I weekenden følte jeg bare ikke at vi havde nogen fart i bilen. Selv om vi arbejdede med bilens setup hele weekenden, er det jo tydeligt at vi ikke fandt en løsning” fortalte Kevin Verner efter weekenden.

Kevin ligger efter weekenden nummer fire i mesterskabet. Autoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner bruger den første sæson i klassen som et læreår. Da teamet startede i DST klassen ved sæsonens start, var planen at holde sig i top otte, så at ligge nummer fire i mesterskabet det første år er stadig rigtigt flot.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Ring Djursland
  • 17/09/17 - Ring Djursland - Supertourisme
  •