Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 5

Op og nedtur på Ring Djursland for Casper T. Hansen

Formel 5 
19/09/17 

I weekenden 16. – 17. september, var der sjette afdeling af DM for Formel 5.
Det startede helt efter planen lørdag, med den sjette pole position ud af seks mulige i denne sæson. Første heat blive vundet i flot stil og der bliv sat 7 points ind på kontoen hos Casper T. Hansen - føringen var nu på 25 point.
 


2. heat blev vundet i sikker stil

Søndag skulle der køre yderligere 2 heats, det 2. heat blive også vundet sikkert og yderlige 7 points tikkede ind på kontoen, og føringen blev udbygget til 32 points. Der gives 25 point for en første plads og 18 for en anden plads.


En fokuseret Casper T. Hansen, gør klar til race.

Sidst på søndag eftermiddag var der 3. heat og alt gik som planlagt lige end til vi skulle starte raceren for at rulle ud på banen, så ville den ikke starte, mine mekanikker og teamet prøvede alt muligt, men kunne ikke få startet raceren og jeg komme ikke til start og derved mistede jeg, 25 points til i forhold til nummer to i mesterskabet som vandt heatet og føring skrumpede nu til syv point. Efterfølgende bliv det konstateret, at det var en defekt benzinpumpe, det er det der sker fortæller Casper T. Hansen, som forstætter: ”weekenden, var noget af en op og nedtur”.


2 sejre på Ring Djursland til Casper T. Hansen

Der er finale på Jyllands Ringen, i weekenden 30. september og 1. oktober, her bliver kampe om Danmarks Mesterskabet afgjort, det bliver meget tæt og vi klar til at kæmpe for mesterskabet, og teamet gør alt for at vi ikke bliver ramt af flere tekniske fejl.

”Jeg håber på at vi kommer til at afgøre mesterskabet på banen samtidig vil jeg gerne sige, tak til teamet og mine sponsorer, uden jer ville jeg ikke køre race. Tak til familie og venner som var ude og heppe” siger den 18 årige racerkører Casper T. Hansen fra Roskilde, som i sæsonen 2017 deltager i Formel 5 mesterskabskampen om det Danske mesterskab, som hele sæsonen har føret mesterskabskampen og 12 heatsejrer heraf 9 i træk.

Sidste afdeling er d. 30/9 - 1/10 på Jyllands Ringen


Casper T. Hansen med en af weekendens pokaler

Casper T. Hansen Motorsport
www.cthmotorsport.com


Læs mere om:
  • Casper T. Hansen
  • Ring Djursland
  • 17/09/17 - Ring Djursland - Formel 5
  •