Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4 DK

Endnu et Formel 4 mesterskab til Lundgaard familien

Formel 4 DK 
18/09/17 

Formula 4 DKDaniel Lundgaard vandt det danske Formel 4 mesterskab på Ring Djursland
Den succesrige Lundgaard familie fik søndag endnu et mesterskab at fejre, da 18-årige Daniel Lundgaard med en sejr ved næstsidste afdeling på Ring Djursland sikrede sig det danske Formel 4 mesterskab. Det er ikke mere end 4 uger siden, at lillebror Christian Lundgaard vandt det nordeuropæiske SMP Formula 4 NEZ mesterskab. Et mesterskab også han sikrede sig i næstsidste afdeling.
 

”Jeg er utrolig lettet og meget, meget glad” sagde Daniel Lundgaard efter løbet. ”Jeg ved godt, at jeg med stor sandsynlighed ville køre mesterskabet hjem ved sidste afdeling, hvis det ikke lykkedes her, men alligevel havde jeg sat næsen op efter, at få det afgjort nu. Og jeg er så glad for, at jeg kunne køre mesterskabet hjem med en sejr. Gutterne i teamet har virkelig fortjent det. Vi er et af de mindste teams i serien, så jeg skylder bare de gutter en kæmpe tak. De har virkelig knoklet og jeg kan slet ikke takke dem nok”.

Det er første sæson i Danmark med Formel 4 klassen, der internationalt er en rugeklasse mod Formel 1 for de unge talenter. Hvad Daniel har af planer næste år, efter at have sikret sig mesterskabet, er endnu ikke fastlagt.
”Så langt har vi slet ikke planlagt” forklarer Daniel Lundgaard. ”Lige nu skal jeg nyde, at have vundet mesterskabet og så har vi jo endnu en afdeling om 14 dage, som jeg skal koncentrere mig om”.

I Spanien var lillebror Christian Lundgaard indsat i tredje afdeling af det spanske Formel 4 mesterskab. Efter fire sejre og to andenpladser i de første seks løb førte Christian mesterskabet inden søndagens to løb, der blev afviklet på Grand Prix banen ved Barcelona.

For Christian var der lidt ekstra opmærksomhed til løbet, da chefen for Renault Formel 1 teamets junior program Renault Sport Academy, Mia Sharizman, var nede for at følge Christian og de øvrige talenter. Med en andenplads og en fjerdeplads bevarer Christian føringen i mesterskabet, men der er endnu ikke truffet en beslutning om, om Christian skal fortsætte i serien.

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Daniel Lundgaard
  • Ring Djursland
  • 17/09/17 - Ring Djursland - Formel 4 DK
  •