Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Spænding til det sidste i Legend

Legend Car 
17/09/17 

Det skal de have: De forstår at gøre det spændende. Charmetroldene i OK MOBIL 1 LEGENDS CAR CUP levede endnu engang noget rigtig godt race, og det er tre, der nu kører om mesterskabet med Jonas Svensson som favorit.
 

I finalen på Ring Djursland måtte han dog overgive sig til Kasper Bruun, der også viser mesterskabsstil. Han vandt finalen, selv om Svensson på 2.pladsen viste, at han kunne køre den hurtigste omgang.


(Foto: Brian Staal)

Nr. 3 i Legend-klassen er Michael S. Christensen, der også havde en god weekend på Djursland. Han var den hurtigste i tidtagningen, men i finaleheatet måtte han dog nøjes med en 5. plads.

Han havde Mathias Storbank foran sig. Han blev 3’er, og Henrik Vejen pressede sig også ind i toppen og blev 4’er. Anders Elkjær kom over målstregen lige efter Michael S. Christensen som 6’er, mens Bjarne Rasmussen blev nr. 7 og Frederik Schrøder nr. 8.

Legend-klassen afgøres på Padborg Park 7. og 8. oktober. Det bliver et drama.

Brian Staal

Danish Supertourisme


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 17/09/17 - Ring Djursland - Legend Car
  •