Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Mikkel Mac i Djursland-opvisning

Supertourisme 
17/09/17 

Semifinalen i årets OK MOBIL 1 DST på Ring Djursland blev med Mikkel Mac fra Team Roskilde Racing som den helt store triumfator. Han vandt 2. heat, da han i sidste sving overhalede Frederik Nymark, og i det afgørende heat startede Mac forrest. Og der blev han.
 


(Foto: Brian Staal)

Der var tale om en Mikkel Mac i Djursland-opvisning I et felt, der for de første 10 køreres vedkommende kom som perler på en snor, lagde han sig helt suverænt i spidsen, og hans 1. plads var aldrig i fare.

Heller ikke selv om det var Ole Petersen, der lå 2’er. Sønderjyden kom ikke i nærheden af den førende, men Ole Petersens 2. plads var heller aldrig i fare. Han har haft en stor weekend på Djursland.


(Foto: Brian Staal)

Kevin Rossel lever ikke op til hverken egne eller andres forventninger, men i det sidste heat viste han med en 3. plads, at han altså fortsat må betegnes som et stort talent.

Michel Nykjær opgav hurtigt at komme forbi Rossel, og han var ganske givet også godt tilfreds med en 4. plads på en weekend, hvor han ikke kom helt frem i forreste linje.

Efter Martin Andersen, der havde en stærk weekend på Ring Djursland, og som blev nr. 5 i finaleheatet, kom Frederik Nymark. Han var stort den eneste blandt de 10 hurtigste, der overhalede, men længere frem end 6. pladsen nåede han ikke.

Det mest dramatiske i løbet var Kenneth Jensens afkørsel. Han var på vej helt ud i skoven. Heldigvis kunne han selv stige ud af sin bil, og han slukkede også selv en ild i bilen.

På sidste omgang kørte Patrick Egsgaard ind i barrieren, og det blev en rigtig dårlig debut for esbjergenseren i klassen, hvor han har afløst Martin Vedel Mortensen.

Henrik Janssen var tilbage i supertourisme-klassen, og han er en farverig kører, der viste, at han også kan køre stærkt.

Samlet set er det nu givet, at superklassen først afgøres i sæsonfinalen på Padborg Park 7. og 8. oktober.

Efter semifinalen på Djursland fører Frederik Nymark med 414 points foran Michel Nykjær med 410, og Ole Petersen er nu med i mesterskabsafgørelsen med 396 points. Renset for de tre dårligste resultater er det Nykjær, der fører med 393 points, og det er 10 flere end Nymark, mens Ole Petersen skal noteres for 371 points.

Mere spændende kan det ikke blive.

Brian Staal

Danish Supertourisme


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 17/09/17 - Ring Djursland - Supertourisme
  •