Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Ole kendte ikke Nickis gode plan

Supertourisme 
17/09/17 

Nicki Kristensen havde en plan, da han startede forrest i 1. heat i OK MOBIL 1 DST på Ring Djursland.
- Det gælder om at være forrest ud af første sving, så er det bare gaspedalen i bund, sagde han.
 

En ganske enkelt plan, der længe også så ud til at lykkes. Nicki Kristensen kom godt fra start, og han havde Ole Petersen efter sig, da han første gang kom ud på langsiden. Derefter udbyggede Nicki Kristensen sin føring, og han var allerede begyndt at ligne en vinder.


(Foto: Brian Staal)

Men Ole Petersen kendte altså ikke til Nickis ellers udmærkede plan. Han kom nærmere og nærmere, og Nicki Kristensen følte sig tydeligvis presset. I bunden af banen kom Ole Petersen foran, og der var han også, da Rene Rasmussens ufrivillige møde med barrieren betød safetycar på banen.

Det tog lidt af glæden over sejren, at han mødte det ternede flag lige bag en safetycar, men en sejr er en sejr, og han kørte 25 points ind på sin mesterskabskonto og er med helt fremme.


(Foto: Brian Staal)

Michel Nykjær, der fylder 38 år i dag, lå længe på 5. pladsen, mens Frederik Nymark ikke rokkede sig ud af 9.pladsen, men pludselig fik Nykjær tekniske problemer, og han faldt fire pladser tilbage.

Der er mesterskabet i superklassen i dansk motorsport endnu tættere. Ikke mindst, fordi Nymark nu starter i poleposition i 2. heat, mens Nykjær begynder fra en 9. plads. I 1. heat blev Kevin Verner 3’er, Jesper Egebart 4’er, mens hurtigste i tidtagningen, Mikkel Mac, kørte sig fra en start som nr. 8 og frem til en 5.plads.

Brian Staal

Danish Supertourisme


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 17/09/17 - Ring Djursland - Supertourisme
  •