Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Unge Egsgaard vender tilbage igen

Supertourisme 
15/09/17 

Han kommer og går. For unge Patrick Egsgaard fra Esbjerg har hans racer-karriere været noget ud og ind.
Egsgaard har kørt DTC. I 2015 var han med i et enkelt løb i Danish Supertourisme. I 2016 deltog han i en Audi i TT Cup i Tyskland. I denne sæson er han så helt fraværende. Altså indtil på lørdag.
 

Patrick Egsgaard har været soldat, og der har også været en arbejdsopgave i Telesikring, der skulle passes. Men nu vender han så tilbage. Igen.

I weekendens OK MOBIL 1 DST på Ring Djursland er Patrick Egsgaard blevet en del af Team Prego Racing, der også tæller Michel Nykjær, Ole Petersen og Tommy Laugesen.

- Jeg skal køre i den bil, som Martin Vedel Mortensen hidtil har haft, forklarer Patrick Egsgaard, der på grund af dårligt vejr missede en ellers vigtig test på Padborg Park i onsdags.

Martin Vedel Mortensen har forladt OK MOBIL 1 DST for i stedet at søge lykken på udenlandske baner, og det giver nu mulighed for Patrick Egsgaard.

- Det er også planen, at jeg stiller op i finalen på Padborg Park i oktober, men i første omgang handler det nu om at vise, at jeg kan få fart i bilen på Djursland.

Efter finalen vil Patrick Egsgaard afgøre, om han fortsætter i superklassen i dansk motorsport.

- Det er selvfølgelig en mulighed. Måske kombineret med opgaver i udlandet.

Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Patrick Egsgaard
  • Ring Djursland
  • 17/09/17 - Ring Djursland - Supertourisme
  •