Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4 DK

Belgisk racevinder til start på Ring Djursland

Formel 4 DK 
15/09/17 

Formula 4 DKDer bliver belgisk deltagelse i weekendens løb i Formel 4 Renault.dk på Ring Djursland. Og det er ikke en hr. Hvemsomhelst, der trækker i køredragten lørdag formiddag. Hans navn er Benjamin Bailly, han er 26 år og er hentet ind til løbet af Vesti Motorsport.
 

Hentet ind, er måske en lille overdrivelse, for sandheden er, at Benjamin Bailly arbejder og bor sammen med sin kæreste i Aarhus.

Belgieren er en rutineret kører med mange racerløb på sit CV. Han har kørt gokart i et fabriksteam, han har kørt Formel 4 i Tyskland, Formel Renault 2,0 Eurocup, endurance standardvognracing og FIA Formula Two Championship, hvor han i 2010 sluttede på syvendepladsen i den samlede stilling.

Hans bedste resutat det år var en førsteplads på Zolder. Altså en kører der ved, hvordan man håndterer et lavtflyvende missil.

“Jeg har kendt Benjamin i en del år, og har bl.a. brugt ham til at hjælpe min søn, (Frederik Vesti, red.) ved løb i udlandet,” fortæller teamchef Peter Vesti. “Vi har også gjort nytte af Benjamins ekspertise som coach i vores team.”

“Benjamin brænder for motorsport, og da han ikke han havde andre planer for weekenden, var han hurtig til at sige jatak, da jeg tilbød ham sædet i formel 4-raceren på Ring Djursland,” tilføjer Peter Vesti.

Vesti Motorsport kommer til Ring Djursland uden deres store navn, Frederik Vesti. Han er forhindret, da han skal køre for Van Amersfoort Racing i den tyske Formel 4 på Sachsenring i Tyskland.

Formel 4.dk


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 17/09/17 - Ring Djursland - Formel 4 DK
  •