Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC GT Masters

Nicolai Sylvest starter med ny teamkammerat på Sachsenring

ADAC GT
Masters 

14/09/17 

I weekenden deltager Nicolai Sylvest i årets næstsidste afdeling af ADAC GT Masters på Sachsenring i det østlige Tyskland. Det bliver en weekend med både gensyn og nyheder for det 20-årige Team Danmark talent fra Jægerspris.
”Banen kender jeg fra tidligere, men jeg får en ny teamkammerat,” siger Nicolai Sylvest.
 

Det er AMG fabrikskøreren Yelmer Buurmann, der skal dele Mercedes AMG Team Zakspeeds GT3-racer med den unge dansker. Hollænderen er 30 år, startede som Nicolai Sylvest i formelbilssporten, inden han skiftede til sportsvogne, hvor han bl.a. har kørt VM-serien for GT1-biler og i 2015 vandt 24-timers løbet i Dubai.

”Det bliver spændende at skulle køre løbet med en så erfaren køre som Yelmer,” siger Nicolai Sylvest, som i forrige weekend testede sammen med Yelmer Buurmann på Sachsenring.


Bilen er velkendt men Nicolai Sylvest starter med ny teamkammerat

”Jeg synes selv, at det var en rigtig godt test, vi havde. Der var meget regn til at starte med, men det blev tørt senere på dagen, og vi fik tilbagelagt mange kilometer under begge forhold, og Sachsenring ligger godt til mig. Ved sidste års løb på banen afleverede jeg min bil til min teamkammerat på en femteplads, så jeg har gode minder derfra. Nu gælder det om at komme tilbage i kampen, hvor jeg stadig kan score point til juniormesterskabet, også selv om Yelmer er ældre end mig.”

Som hidtil tæller løbsweekenden i ADAC GT Masters to løb. Lørdag 13.15 køres det første løb, og 13.00 søndag køres det andet. Løbene kan følges live på adac-gt-masters.de.

Sylvest Motorsport


Læs mere om:
  • Nicolai Sylvest
  • Sachsenring
  • 17/09/17 - Sachsenring - ADAC GT Masters
  •